Прокрастинація - чому ми відкладаємо важливі речі на потім та як з цим боротися
З якими жінками одружуються чоловіки
Маммопластика і можливість годування грудьми
Донор сперми: список стандартних вимог.
Як перестати робити імпульсивні покупки
Романтичні ігри для закоханих
Як вибрати бюстгальтер для годування
Як перевірити чоловіка на вірність
Оцінити переваги і недоліки людини з вмінням вести бесіду і знаходити правильні теми для розмови досить легко.

Ах, це перше побачення - така важлива і хвилююча подія! Як би там не було, основна його мета - справити хороше враження, проте завадити цьому можуть неприйнятні теми, порушені на зустрічі. Оцінити переваги і недоліки людини з вмінням вести бесіду і знаходити правильні теми для розмови досить легко.

Не варто зачіпати тему своїх колишніх

Насправді, досить часто на першому побаченні чоловік і жінка починають обговорювати своїх колишніх, навіть не замислюючись, що ця тема не тільки нецікава співрозмовнику, але навіть може зачіпати особисті почуття. Якщо ви заводите бесіду про свої попередні відносини/шлюби, то не слід очікувати від побачення вдалого результату.

Краще не говорити про гроші і про вашу зарплатою

Ваш супутник цілком може подумати, що ця тема для вас вкрай неприємна, ви скаржитеся на життя - в будь-якому випадку таке важливе перше враження про вас може скластися далеко не найкращим чином. Тим більше, за твердженнями психологів, постійні розмови про гроші - це перша ознака невпевненості в собі.

Уникайте тем, пов'язаних з політикою і релігією

У багатьох людей досить суворі переконання в галузі політичних і релігійних тем. Навіть випадково торкнувшись яку-небудь з них, можна несподівано повернути весь хід бесіди в неправильне русло, перетворивши її в гостру дискусію. А це, безперечно, вже занадто далеко відходить від цілей першого побачення.

Постійний флірт стомлює

Якщо ви постійно фліртуєте, робите не особливо скромні натяки, розкидаєтеся явно улесливими компліментами, не чекайте, що у вас буде друге побачення. У багатьох посібниках, які розповідають, як спокусити дівчину чи хлопця, психологи радять бути просто скромною і веселою людиною. Намагайтеся показати, що вас цікавить спілкування, і ви цінуєте це перше побачення.

Скоротіть до мінімуму розмови по телефону

Поставте телефон на переадресацію або встановіть режим вібродзвоника, але не відволікайтеся на часті або взагалі нескінченні розмови по телефону, незважаючи на те, робочі вони чи особисті.

Також не варто читати і писати смс-повідомлення. Як би там не було, ваш співрозмовник в цих обставинах для вас - основний об'єкт уваги.

Не гововірь про друге побачення під час першого

Це ж всього лише перше побачення, і що чекає вас по його закінченні, поки невідомо. Саме з цієї причини про наступну зустріч до логічного завершення першого побачення згадувати зарано.

Щоб після першого побачення послідувало і друге, не потрібно закінчувати зустріч тоді, коли теми для розмов вичерпані. Спробуйте закінчити побачення раніше, пославшись на зустріч з друзями або термінове завдання від шефа. Звичайно, цього не варто робити через півгодини побачення, інакше дівчині здасться, що вона нецікава, і ви просто втекли.

Підготувала Мар'яна Чорновіл