Знакомим ребенка с домашним спортивным комплексом
Обзор прогулочной коляски Capella S-802 WF Air Сибирь
Детская фотостудия POLYGON — идеальное место для фотосессии с ребенком
Какие типы карандашей можно приобрести
Как выбрать круг для купания новорожденного
Что делать, если ребенка укусил клещ
Развитие ребенка в 11 месяцев
Правила эксплуатации игрушки Летающая фея
Колоритний адевент-календар від «Кіт-воркіт» допоможе дитині зрозуміти, скільки днів залишилося до свята та перетворить очікування на цікаву гру.

Новий рік та Різдво Христове — казкова пора для дітей, сповнена веселощами, піднесеним настроєм, подарунками. Але час очікування такий довгий… День, тиждень, місяць…Чим менша дитина, тим складніше їй усвідомити, багато це чи ні? 

Колоритний адевент-календар від «Кіт-воркіт» допоможе дитині зрозуміти, скільки днів залишилося до свята та перетворить очікування на цікаву гру. 

В КОМПЛЕКТ ВХОДИТЬ: плакат, подарунковий тубус, 12 конвертів, 12 наліпок, 12 карток для завдань, інструкція з ідеями для сімейного дозвілля та авторськими загадками, а також пластиковий профіль для кріплення плаката на стіну.

Відлік адвент-календаря починається з 21 грудня – 12 днів до Нового Року. 

Щодня календар очікування свята даруватиме дитині нове завдання, яке бажано виконувати всією родиною. Спільне проведення часу згуртовує всю сім'ю і тішить дітлахів.

Переваги адвент-календаря від «Кіт-воркіт»:

1. Адвент-календар допоможе дитині зрозуміти, скільки днів залишилося до свята та перетворить очікування на цікаву гру. А ще це чудова розвага для всієї родини.

2. Підготувати плакат для гри зовсім не важко – необхідно приклеїти конверти, розкласти в конверти наліпки та картки з завданнями, а потім повісити плакат з ялинкою на стіну. Підказка! Відразу продумайте, де буде висіти календар, щоб допитливий малюк не дістався до нього самостійно і не відкрив усі конверти відразу.

3. Повісьте плакат 21 грудня, якщо відлік днів буде вестися до Нового року, або 27 грудня, якщо малюк буде чекати Різдва Христового. 

4. Великий (85×60 см) яскравий адвент-календар стане прикрасою кімнати.  

5. Календар упакований у подарунковий тубус, що робить його оригінальним подарунком для дитини до свят. 

Як це працює

    

 

  

  

Поясніть дитині, навіщо потрібен календар очікування свята, і як буде побудована гра з ним. Адвент-календар не тільки допоможе дитині зрозуміти, скільки днів залишилося до свята, а й створить веселу атмосферу в родині. Крім того, адвент-календар – це відмінний інструмент для розвитку та навчання.