Чи можна пити каву годувальниці?
Як вибрати одяг для мами-годувальниці
Як відбувається виписка з пологового будинку
Як перестати жити від зарплати до зарплати
Як почати нове життя
Ворожіння на коханого "Суджений мій, ряджений..."
Правила прання білизни немовлят
Як зберегти шлюб під час війни
Часто задаєтеся питанням, чому ви досі не заміжня? Давайте спробуємо розібратися разом, в чому причина і що робити в такій ситуації.

 Отношения

«Чому я досі не заміжня?» - це питання, що ставлять собі самотні дівчата, у яких з якихось причин не складаються взаємини з чоловіками. Давайте спробуємо розібратися, в чому причина і що робити в такій ситуації.

Колода у власному оці ...

Спробуйте згадати: чи зустрічалися вам такі чоловіки, пропозицію руки і серця яких ви готові були прийняти? Якщо так, але ви їх чомусь не зацікавили, або відносини були нетривалі, швидше за все, є сенс зайнятися самоаналізом.

Будьте максимально об'єктивні. Чудово, якщо у вас є хороший друг-чоловік, з яким ви могли б відверто обговорити це питання. Справа в тому, що досить часто ми самі не помічаємо власних недоліків, а, можливо, саме ці, дрібні або великі, неприємності руйнують будь-які наші відносини.

Таким чином попрацюйте над тими якостями, які допоможуть вам максимально вдосконалити свій образ.

Принц на білому коні ...

Идеальный мужчина

Якщо ж ви свого принца бачили тільки в мріях або на кіноекрані, то, або ваші вимоги завищені, або не там шукаєте. У першому варіанті справа може бути не тільки в завищених, а й у суперечливих вимогах до обранця. Наприклад, ви навряд чи зустрінете людину, яка була б стабільною і надійною, але при цьому в будь-який момент готовою зірватися в інше місто на романтичний уїк-енд або стрибнути з парашутом, щоб довести свої почуття.

Спробуйте написати на аркуші паперу ключові якості ідеального обранця і уважно їх проаналізуйте: чи немає серед них взаємовиключних?

Якщо такі присутні, доведеться, все-таки, обрати саме такі риси, які зможуть скласти основу міцного шлюбу.

У пошуках кохання...

Девушка с ноутбуком

При яких обставинах ви знайомитесь з чоловіками? Ви повинні розуміти, що навряд чи зустрінете завзятого авантюриста в філармонії чи офісній бухгалтерії. Так що для початку розвідайтеся місця, де ж все-таки «водяться» екземпляри, які б вас могли зацікавити?

Наприклад, якщо ви бажаєте, щоб партнер був прихильником здорового способу життя, зверніть увагу на спорт-клуби, басейни, клуби йоги, танцювальні студії.

Також не варто ігнорувати можливості, які нам надає сучасний рівень розвитку технологій: Інтернет звів разом неймовірну кількість людей: водите авто - зареєструйтеся в одному з численних автоклубів, любите кататися на велосипеді або лижах - до ваших послуг велика кількість всіляких тематичних форумів.

 

Підготувала Мар'яна Чорновіл


Якщо ж ви не можете зрозуміти, чому у вашому житті не відбувається змін на краще, нові знайомства не приводять ні до чого хорошого, а самі ви не в змозі впоратися з виниклою депресією - зверніться за допомогою до професійного психолога, і вихід неодмінно знайдеться.