Как научить ребенка говорить: ТОП-7 советов от Rainbow Book
Герпесная ангина у детей: лечение и профилактика
Как сделать ушки кошки
Как выбрать гироскутер для ребенка
Оригинальная гирлянда «Сердечки»
Англійська Хелен Дорон для дітей в Києві
Канцтовары в школу: что входит в базовый набор
Як одягнути дітей на весілля
У видавництва «Основи» новинка до свят – дитяча книжка «Диктатор». Це іронічна та розумна казка від Ульфа Старка та Лінди Бондестам.
У видавництва «Основи» з'явилася дуже цікава новинка до свят – дитяча книжка «Диктатор». Це іронічна та розумна казка від Ульфа Старка та Лінди Бондестам. При цьому у повчальній історії «Диктатор» політичний підтекст доволі слабкий і вторинний.
Книжка буде у продажу з 22 грудня, попереднє замовлення можна здійснити все зараз.
Хто має боятися диктатора? Усі.
Хто має втішати диктатора? Усі.
Хто має славити диктатора? Усі.
Головний герой історії – маленький диктатор. Він прокидається і наказує сонцю встати, йде снідати – змушує манну кашу охолонути. Його не можна цілувати без дозволу, навіть тій, яка вкриває перед сном. Він керує всім і всіма. Втім, маленький диктатор ризикує залишитися самотнім, адже не можна змусити інших дружити та любити.
Автор казки – Ульф Старк. Його називаються одним з найвидатніших дитячих письменників Швеції, його книжки стають бестселерами в усьому світі. Секрет в тому, що Ульфу Старку вдається написати про складні дитячі проблеми так, що навіть дорослі розуміють.
Ілюстрації розробила фінська художниця – Лінда Бондестам. Її було двічі номіновано на меморіальну премію імені Астрід Ліндґрен, найвищу нагороду у дитячій літературі.
Грайливі ілюстрації і колажі Лінди Бондестам додають історії наївності та легкої абсурдності, які цілком пасують до несумісності диктаторової пишноти й того, що він усе-таки має ходити до садочку і вкладатися спати.
Чимало словесного та візуального гумору, гадаємо, припадуть до смаку диктаторам колишнім і теперішнім та їхнім батькам. «Диктатор» в українському перекладі виданий за пiдтримки FILI- Finnish Literature Exchange / Ministry of Education and Culture.