Посуда оптом на сайте компании ElenDekor
Предфильтры для очистки воды: зачем они нужны
Опасность простуды во время беременности
Новый год вдвоем: романтические идеи
Как выбрать кисти для макияжа
Диета при молочнице: лечение и профилактика
Осетинский пирог с грибами
Дома или в салоне: как сэкономить на маникюре
Обов'язкова умова для проведення вагітної фотосесії - ваше хороше самопочуття і посмішка. Також варто заздалегідь продумати образ.

Кругленький животик під час вагітності виглядає дуже мило, він так і проситься на фото. Майбутні мами можуть подарувати собі незабутні враження у вигляді «вагітної» фотосесії. Головне – правильно до неї підготуватися і запастися хорошим настроєм.

Цікаві та креативні ідеї для «вагітної» фотосесії читайте в жіночому клубі для мам EVA Blog
Професійна зйомка – це робота, яка вимагає віддачі як фотографа, так і моделі. Щоб фотосесія вагітності пройшла вдало, важливо врахувати безліч умов. Якими повинні бути макіяж, одяг? Коли краще проводити зйомки? Що брати з собою? Про все це в нашій статті.



Ідеальний час для вагітної фотосесії

Найкраще проводити зйомку на терміні 7-8 місяців: животик вже має характерні контури, але мама при цьому досить рухома, щоб приймати найрізноманітніші творчі ракурси.
Деякі вагітні йдуть фотографуватися заздалегідь – на 6 місяці, а хтось відчуває в собі сили зніматися за кілька тижнів до пологів. Все індивідуально і залежить від самопочуття моделі.

Одяг для «вагітної» фотосесії

  1. Для зйомок в ніжному материнському образі бажано вибирати світлі відтінки одягу. Це можуть однотонні речі або наряди з непомітним візерунком. Справа в тому, що надто яскравий одяг з геометричним принтом буде перетягувати всю увагу з животика на себе.
  2. Для «вагітних» зйомок стануть в нагоді різноманітні речі: сукні та сарафани, комплект з джинсів і сорочки чоловіка, в'язані гольфи, весела піжама і капці, відріз яскравої тканини, в яку можна обернутися і т.д. Безпосередньо на місці можна буде приміряти будь-які поєднання і визначитися, що найбільше підходить для зйомки.
  3. Обов'язково візьміть з собою красиві прикраси (сережки, намиста, браслети), а також красиві маленькі дрібнички для майбутнього малюка (наприклад, брязкальця, пінетки, дитячу іграшку).
  4. Також не обмежуйте себе в аксесуарах – відмінно виглядатимуть в кадрі живі квіти, боді для малюка, книга батьків, знімки УЗД і т.д.
  5. Для матусь, які хочуть замовити кілька пікантних фото, можна порадити взяти 2-3 комплекти білизни (білого і чорного кольорів) і туфлі на високих підборах.
  6. Якщо ви йдете на фотосесію вагітності разом з чоловіком, підбирайте вбрання, яке буде добре поєднуватися між собою за кольором, стилем і сезоном. Чоловіку зовсім не потрібно надягати парадний костюм і краватку – набагато органічніше в кадрі будуть виглядати брюки в стилі кежуал в поєднанні зі світлою сорочкою з довгим рукавом або ж просто джинси і футболка.

Як підготуватися до фотосесії вагітності

  1. Подбайте про свій зовнішній вигляд: напередодні рекомендується утриматися від солоненького і зайвої рідини, щоб на ранок не було почервоніння і набряків. Звичайно ж, обов'язково потрібно добре виспатися, щоб випромінювати бадьорість і життєрадісність.
  2. Краща зачіска для фотосесії вагітності – чисте волосся і легка укладка, яка здатна надати чарівність образу мами. Від складних зачісок варто утриматися.
  3. Навіть якщо ви виявили на обличчі вранці почервоніння або прищики, не біда – якісний макіяж від професіонала здатний приховати будь-які дрібні дефекти. Крім того, їх можна вдало приховати завдяки вдалим ракурсам і правильному світлі.
  4. Що стосується манікюру і педикюру майбутньої матусі, вибирайте нейтральний колір для нігтів. Під час зйомки ви можете змінити кілька образів, а червоний або синій лак не у всіх випадках буде виглядати гармонійно.
  5. Не забудьте прихопити з собою на фотосесію важливі дрібниці: легкий перекус, гребінець, серветки, косметичку, пляшку води.
Обов'язкова умова для проведення вагітної фотосесії – хороше самопочуття і посмішка. Також варто заздалегідь продумати образ і підібрати відповідно до нього одяг та інші важливі деталі. При бажанні ви можете залучити до процесу чоловіка і старших діток.