Купальник-бандо: плюсы и минусы
Как справиться с отеками во время беременности
Как отказать в долге
Купальники Victoria's Secret: как отличить оригинал от подделки
10 частых причин головной боли
Как оформить интерьер столовой-гостиной
Что такое бодиграф: дизайн человека
Как использовать силиконовые формы в мультиварке
Якщо ви зважилися на пластику носа, то не зайвим буде ознайомитися з плюсами і мінусами даної хірургічної операції.

Ринопластика: переваги

  1. Завдяки пластичній операції можна виправити вроджені дефекти, досягти бажаної естетики носа – зменшити довжину, усунути горбинку і кривизну, виправити некрасиву форму кінчика, позбутися від широких крил і звузити ніздрі.
  2. Пластика носа дає можливість покращити можливості дихальної системи. Після хірургічного втручання пацієнт зможе позбутися труднощів при диханні через порушення формування носа. Відновлення носового дихання зменшує ризик простудних захворювань, покращує стан організму і якість життя пацієнта.
  3. Ринопластика допомагає повернути природню зовнішність після травми або аварії.
  4. Операція дає унікальний шанс підібрати гармонійний розмір і форму носа.

Ринопластика: недоліки

  1. Після операції на ніс накладається гіпсова пов'язка для фіксації, якщо в ході операції порушені кісткові структури. Зняти її можна буде тільки з дозволу лікаря (приблизно через 7-14 днів).
  2. Дискомфорт, больові відчуття і утруднення носового дихання супроводжують пацієнта в першу добу після операції.
  3. Будьте готові до того, що післяопераційні синці і набряки проходять протягом двох тижнів, також можливі кровотечі після операційних маніпуляцій.
  4. Існує ризик занесення інфекції в ході проведення операції.
  5. Можлива втрата нюху і чутливості носа.
  6. Вартість даної пластичної операції досить висока, також можливі додаткові витрати на реабілітацію в післяопераційний період.
  7. Остаточний вигляд носа сформується тільки через кілька місяців. На етапі відновлення вкрай важливо дотримуватися всіх рекомендацій лікаря, тому повернутися в повній мірі до звичного способу життя вийде тільки через кілька місяців.
Ще раз нагадуємо, ринопластику повинен проводити пластичний хірург з багаторічним досвідом і сучасним обладнанням для проведення подібних маніпуляцій. Також важливе проведення обстеження перед операцією для виявлення протипоказань.