Алфавит на гальке своими руками
Детские комбинезоны Рейма: преимущества
Как выбрать кровать для ребенка 3-5 лет
День рождения в аквапарке: особенности
Зимние травмы. Первая помощь ребенку
Как вызвать зубную фею
Как подготовить ребенка к посещению окулиста
Как выбрать стол для игры настольный теннис
Якщо ви належите до категорії заощадливих батьків, читайте в нашій статті, як зекономити сімейний бюджет на покупці дитячих товарів.

Как экономить семейный бюджет при покупке детских товаров

Покупка дитячих товарів, починаючи від іграшок і закінчуючи дитячим транспортом, обходиться в копійку. Батьки не шкодують грошей, адже маюка хочеться забезпечити гарними та якісними речима. Але як бути, якщо сім'я змушена економити?

Кожен з нас по-різному ставиться до шопінгу: хтось навіть не звертає уваги на цінники, інші звикли довго прораховувати співвідношення якості і ціни. Є й такі, які запасаються товарами наперед або купують речі по мірі потреби в Країні казок.
Якщо ви належите до категорії заощадливих батьків, читайте в нашій статті, як зекономити сімейний бюджет на покупці дитячих товарів.
Как экономить семейный бюджет при покупке детских товаров

Як зекономити сімейний бюджет на покупці дитячих товарів

1. Дитяче ліжечко, візок, стільчик для годування, манеж та інші важливі речі для дитини раціональнопридбати в гіпермаркеті «Країна казок». Вироби відомих марок, як правило, вирізняються якістю, тому купуючи їх, ви можете не турбуватися про здоров'я та комфорт малюка.
2. Якщо у вас є сума для покупки декількох речей, краще придбати їх відразу в одному інтернет-магазині. Дуже часто сайти пропонують своїм клієнтам бонуси і знижки на другу і третю покупки. Крім того, варто пошукати пропозиції з безкоштовною доставкою або ж з можливістю самовивозу.
3. Якісні і багатофункціональні речі служать довго, вони позбавляють вас від необхідності часто заглядати в магазин і залишати там половину зарплати. Молодим батькам, наприклад, варто звернути увагу на коляски з декількома функціями, які можна використовувати в якості люльки і переноски. У підсумку ви отримуєте три речі, купуючи всього одну.
Как экономить семейный бюджет при покупке детских товаров
4. Часто ціни на дитячі ліжка є такими ж як і на дорослі моделі. Спальне місце для дитини варто вибирати правильно, щоб через рік вам не довелося знову шукати гроші на нові меблі. Мами радять купувати ліжечка-трансформери з можливістю регулювання висоти бортів і параметрів днища. Є моделі ліжечок, які можна переробити в люльку або столик для сповивання.
5. Не тільки предмети інтер'єру та дитячий транспорт, але навіть одяг для малюків може видозмінюватися і «рости» разом з дитиною. Наприклад, батькам варто придивитися до такого зручного предмету гардеробу, як комбінезон – він може трансформуватися в інші зручні речі. Головне, не економити на якості, щоб не бігти за покупкою ще раз.
6. Покупка якісних іграшок – не менш важливе завдання для батьків, які піклуються про малюка і знають ціну грошам. Дешеві підробки швидко виходять з ладу, а також можуть нашкодити дитині. Купуйте іграшки для дітей відповідно до їхнього віку.
7. Не забувайте кожного разу писати список необхідних речей, коли збираєтеся піти в дитячий магазин. Це допоможе уникнути незапланованих витрат.
Економити гроші в сім'ї з дитиною – не така вже непосильна задача, якщо ви знайомі з принципами вдалих покупок. Зайшовши до відділу дитячих товарів, придбайте тільки необхідне. Враховуйте функціональність, якість і ціну, щоб не спустошити гаманець за раз.
Підготувала Катерина Василенкова