Зоопарки и зверинцы Подмосковья: куда пойти с ребенком
Вчимо природні явища: книга Пори року для дошкільників
Детский день рождения в стиле Русалочки
Почему ребенок не хочет ходить в школу
Как сделать гоночную машину своими руками
Сегодня порталу «Все о детях» исполнилось 3 года!
Как выбрать сумку-переноску для собак
Как отличить оригинальную куклу Лол от подделки
Курси англійської мови для дітей та підлітків від Хелен Дорон прищеплюють любов до English та стимулюють бажання вивчати мову надалі.

Немовлята засвоюють будь-яку нову інформацію у величезних обсягах, їхній мозок створює безліч нейронних зв'язків. Сучасні знання про особливості психофізіологічного розвитку дітей дозволяють починати навчання англійській мові буквально з народження.

Особливості авторської методики Helen Doron English

До трирічного віку у малюків нейронних з'єднань більше, ніж у дорослих в два рази. Якщо отримана інформацію не задіюється, не закріплюється повторенням, то вона просто зникає. А благодатний час для засвоєння нового виявляється втраченим.

Інноваційна англійська для дітей у м. Київ допомагає дітям не тільки сприймати English на слух, а й запам'ятовувати нове, яскраво висловлювати свої емоції, думки на іноземній мові. Настає момент, коли діти все впевненіше запам'ятовують слова і формують їх у речення, складають фрази однаково легко як рідною, так і англійськю, при спілкуванні вільно переходять з однієї мови на іншу.

Весела англійська для найменших

Головне правило на курсах вивчення англійської мови в центрі Хелен Дорон – максимально повне занурення в англомовне середовище. Завдяки цьому, дитина сприймає іноземну мову не як навчання, а як гру, ніби інший спосіб спілкування. Дорослі розмовляють, називають предмети і дії – дитина слухає, запам'ятовує і нарешті каже сама.

Завдяки інтерактивним формам навчання англійської мови, вдається повністю залучити і зацікавити студентів. Англійська для дошкільнят виглядає як постійна зміна активностей: спочатку діти разом грають, потім малюють або співають, розучують англійські віршики, беруть участь в постановках казок, потім дивляться мультфільми або навчальне відео. Уроки англійської мови в Києві проходять дуже захоплено і швидко – нудьгувати малюкам ніколи!

Вивчаємо англійську – курси Хелен Дорон English в Києві

Заняття англійською для початківців долучають дітей до англомовної культури, на уроках грамотно використовуються різноманітні етнічні елементи. Завдяки багаторазовому прослуховуванню і повторенню англійських віршів, пісень, в пам'яті закладаються основи англійської мови. Тому вже до школи діти в межах рівня знань володіють розмовною англійською – і це не завчений словниковий запас, а вільне пояснення, вираження думок, грамотна вимова.

Англійська Хелен Дорон для малюків – дорога в майбутнє. Записуйтеся на курси Helen Doron English в Києві. Переконайтеся самі і порадійте, що для ваших дітей відкривається щось більше, ніж стандартне вивчення англійської.