Особенности постельного белья из жаккарда
Цветные контактные линзы: советы специалистов
Диваны-еврокнижки: особенности и преимущества
С чем носить майку-алкоголичку
Необходимые вещи для малыша и мамы
Как предотвратить угон автомобиля
Как организовать свадьбу в стиле винтаж
Воск для эпиляции: виды и особенности применения
Коли шкіра жирна, з явними недоліками, хочеться все це замаскувати. При цьому тональний крем повинен бути максимально непомітним.

Проблемна шкіра вимагає ретельного догляду, а тому вибирати засоби слід обережно, тому що неякісні продукти можуть посилити проблему. Акне, розацеа, пігментація – все це може дуже сильно зіпсувати життя. Звичайно, ці проблеми потребують ретельного лікування, але при цьому їх можна і перекрити, щоб відчувати себе впевнено кожен день.

Декоративна косметика Vichy спрямована не тільки на маскування недоліків шкіри. Вся продукція в складі має активні інгредієнти, які доглядають за шкірою, знімаючи запалення, зменшуючи кількість висипань. Згодом шкіра стає кращою, чистішою і красивішою.

Тональний крем для проблемної шкіри розроблений з урахуванням всіх потреб цієї дерми. При цьому косметична компанія Vichy подбала про те, щоб ви могли підібрати той відтінок, який підійде під колір саме вашої шкіри – в продажу представлений великий вибір.

Бренд Vichy: інновації в кожному флаконі

Популярна французька марка Vichy розпочала свою роботу давно. І головним поштовхом послужила термальна вода високої мінералізації з джерела під вулканом, розташованого в місті Віші. Її стали вивчати в лабораторіях доктора Аллера. І один випадок довів, що термальна вода володіє цілющою дією.

Саме тому сьогодні практично всі продукти виробника містять в собі цей компонент, а тому вони підходять навіть для дуже чутливої шкіри.

На офіційному сайті косметики Vichy в Україні ви зможете детально дізнатися про кожне найменування і підібрати ті засоби, які точно підійдуть і зможуть вирішити наявні проблеми зі шкірою обличчя або волосся. У продажу широкий вибір косметики за доступною ціною.

Який тональний крем вибрати

Коли шкіра жирна, з явними недоліками, хочеться все це замаскувати. При цьому тональний крем повинен бути максимально непомітним.

Все це здатні зробити два засоби відомої фірми Vichy:

  • Dermablend 3D Correction тональний крем, в якому 25% тонуючих пігментів, а тому покриття виходить максимально щільним і рівномірним. Текстура продукту ніжна, вона легко розподіляється. В результаті обличчя буде мати рівний, ідеальний тон, недоліки будуть непомітні. Немає ефекту маски, обтяження. Є надійний захисний фільтр SPF25. Стійкість неймовірно висока до 16 годин. При цьому крему не страшні ні спека, ні активне вироблення шкірного жиру.
  • Dermablend Fluid Corrective Foundation 16HR засіб розрахований на тих жінок, які хочуть максимально ефективно позбутися різних недоліків шкіри, як акне, розацеа, пігментація, темні кола під очима, вітіліго, і інші. Все це під силу цьому продукту. Тонуючих пігментів тут 25%, а тому покриття виходить досить щільним, щоб не були помітні проблеми. Стійкість теж висока до 16 годин. Флюїд розроблений спеціально для чутливої і дуже чутливої дерми. Є SPF35. Ви будете мати бездоганний вигляд протягом тривалого часу, не турбуючись про те, що тональний крем може потекти або забитися в зморшки, провалитися в пори.

Обидва варіанти тонального крему гарантують приголомшливий результат. Косметика продається в аптеках країни, куди завозиться офіційними постачальниками. Також є можливість прочитати відгуки користувачів та отримати консультацію від експертів.