Як боротися з післяпологовою депресією
10 найкращих місць для знайомства з чоловіком
Що подарувати чоловікові на День святого Валентина
Романтичні ігри для закоханих
Як влаштувати романтичний вечір
Чи можна пити каву годувальниці?
Хобі та захоплення які можуть стати бізнесом
Як вибрати бюстгальтер для годування
Інтернет-знайомства - чудовий варіант для зайнятих людей, які хочуть влаштувати особисте життя.

 Девушка с ноутбуком

Інтернет-знайомства - чудовий варіант для дуже зайнятих людей, які хочуть влаштувати своє особисте життя. В онлайн-світі мільйони людей мріють познайомитися, знайти любов і зав'язати серйозні стосунки. І ви неодмінно знайдете свою половинку, навіть якщо ваш шлях до щастя буде тернистий і віртуальний.

В останніроки все більша кількість користувачів шукають свою любов на просторах всесвітньої мережі. П'ять простих правил успішного інтернет-знайомства допоможуть вам знайти чоловіка вашої мрії.

Якісні фотографії

Бажано, щоб у вашому портфоліо були якісні фото, але без ретельної обробки за допомогою фотошопу. До речі, дуже не рекомендується розміщувати в портфоліо надмірно відверті знімки в купальнику і тим більше в оголеному вигляді. В іншому випадку доведеться відбиватися від наполегливих залицянь кавалерів з вельми непристойними пропозиціями.

Будьте собою

Знайомства он-лайн схильні до прикрашання дійсності з обох сторін монітора. Спробуйте розповісти про себе максимум правди, бо при зустрічі і розвитку взаємин (все може бути!) доведеться спростовувати повідані перш «билини». Дотримуйтеся цього правила і будьте собою, щоб не розчарувати себе та інших.

З чого почати розмову

Часто навіть короткого діалогу вистачає, щоб зробити висновок, наскільки цікавий або ж, навпаки, зануда ваш віртуальний обранець. Оптимально починати бесіду з загальних тем, не навантажуючи співрозмовника інтелектом. Краще не ставити запитань, відповіді на які можуть бути короткими. Продумайте такі питання, за допомогою яких вдасться не тільки підтримати бесіду, але і дізнатися більше фактів про співрозмовника. Найвиграшніші теми - відпочинок, хобі, дитячі враження. При цьому релігія, політика, рибалка, футбол, колишні відносини або сексуальний досвід нехай залишаться поки табу.

У жінці повинна бути загадка

Не розкривайте відразу всі свої карти. Вашому кавалеру зовсім не обов'язково з першого діалогу знати всю вашу біографію. Пам'ятайте: в жінці повинна бути загадка... Краще спробуйте заінтригувати віртуального обранця, поставши розумною панянкою з багатою ерудицією і почуттям гумору. Дружелюбність і легкий флірт при листуванні тільки підвищують інтерес протилежної статі.

Интернет-знакомства

Коли закінчити розмову

Не затягуйте розмову до тих пір, поки теми для спілкування вичерпається або ви почнете переходити на однослівні банальності. Спочатку краще не затягувати он-лайн-побачення - цілком достатньо буде однієї години. А взагалі, ви, швидше за все, самі відчуєте, коли буде оптимально сказати «до зв'язку» і призначити нове побачення.

Інтернет і справді значно відрізняється від інших засобів комунікації, розкриває багато рис людського характеру і знімає багато бар'єрів. Незважаючи на всі невдачі, з якими ти можеш зіткнутися, вір у себе і продовжуй, щоб одного разу зустріти єдиного і неповторного.

 

За матеріалами www.ladymeet.org/journal