Як обрати ідеальну роботу
Як боротися з післяпологовою депресією
Вітаміни: Ключ до Здоров'я та Енергії
Як побороти безсоння без ліків?
Як вибрати одяг для мами-годувальниці
10 найкращих місць для знайомства з чоловіком
Романтичні ігри для закоханих
Хобі та захоплення які можуть стати бізнесом
Одна з найперших речей, яка знадобиться дитині для виписки з пологового будинку, це конверт або ковдрочка.
 
Одна з найперших речей, яка знадобиться дитині для виписки з пологового будинку, це конверт або ковдрочка. Сьогодні на вітринах магазинів представлений величезний асортимент товарів для немовлят з різних матеріалів, кольорів і декору.
 
Виписка з пологового будинку − це справжнє свято і для матусі, і для малюка. При цьому важливо враховувати не лише бажання батьків одягнути дитину як «лялечку», але й практичність одягу, адже необхідно забезпечити немовляті відчуття захищеності і тепловий комфорт.
 

Конверт на виписку з пологового будинку

  • У конверт можна практично за кілька хвилин одягнути дитину. Не потрібно сповивати і фіксувати куточки бантами.  
  • Конверт із замком-блискавкою дозволяє щільно закрити малюка від вітру або, навпаки, відкрити капюшон і використовувати його як подушку в колясці.  
  • В холодну пору року купують зимовий конверт, а в літній час – варіант з легких тканин.
  • Є також конверти-трансформери, які за допомогою спеціальних застібок можуть перетворюватися в ковдру, а потім − знову в конверт. Також є спеціальні конверти з внутрішніми фіксаторами, що підтримують малюка, аби той не «тонув», якщо конверт виявиться завеликим.
Врахуйте, що повторно його використовувати буде неможливо − адже наступний малюк може бути іншої статі.
 
Одним з істотних мінусів покупки конверта є недовгий термін його використання. Адже малюки ростуть дуже швидко, а тому незабаром все-таки доведеться купувати ковдру в коляску чи ліжечко − малюк виросте і вже не поміщатиметься в конверт.  
 

Дитяча ковдрочка на виписку з пологового будинку

  • Можна використовувати довгий час в дитячому ліжечку і візочку під час прогулянок.  
  • Можна без особливих зусиль підібрати відповідну ковдру для будь-якої пори року: легку − для літньої спеки або теплу − для зимових морозів. 
  • Ковдру можна використовувати для виписки з пологового будинку подальших діток.
Але при явних перевагах є і недоліки. Наприклад, сповивання малюка в пологовому будинку займе багато часу, оскільки недосвідчені матусі можуть не знати, як швидкого сповити дитину.
 
У магазині одягу для новонароджених розгляньте всі можливі варіанти. Запам'ятайте: перший «вихід у світ» маляти має бути святковим і урочистим. 
Краще підібрати щось індивідуальне, яскраве і неординарне − нехай це буде ковдра з красивим малюнком, пошита з якісного матеріалу, або конверт з бантиками і шнурочками.