Скільки спить малюк. Причини поганого сну немовлят
Як перестати жити від зарплати до зарплати
Вітаміни: Ключ до Здоров'я та Енергії
Чи потрібно зціджувати грудне молоко
Як говорити з новонародженим
Як боротися з післяпологовою депресією
Де тримати дитячий візочок
Донор сперми: список стандартних вимог.
Найпоширенішими причиами, чому чоловік йде з сім'ї є відсутність взаєморозуміння або поява на горизонті іншої жінки.

Как вернуть мужа

Кохану людину завжди дуже боляче втрачати, особливо якщо це коханий чоловік. Чоловік може піти від дружини в будь-якому віці, навіть якщо подружжя прожило разом чимало щасливих років, їх пов'язують спільні інтереси, майно і діти.

Причин, чому чоловіки кидають сім'ю, може знайтися безліч. Якщо ви хочете спробувати відновити колишні відносини після того, як чоловіка пішов, необхідно зрозуміти, що саме стало причиною розриву. Найпоширенішими є відсутність взаєморозуміння або поява на горизонті іншої жінки.

Как вернуть мужа

Чоловік пішов через відсутність взаєморозуміння

Коли двоє у шлюбі не можуть досягти компромісу у вирішенні ключових питань, це породжує нескінченні образи і скандали. У підсумку, чоловік може не витримати і грюкнути дверима. І тільки тоді жінка спохвачується і починає думати, як повернути любов чоловіка.
Іноді це дійсно вдається зробити, якщо жінка набереться терпіння, і їй вистачить мудрості відновити цінності і скоригувати ставлення чоловіка. Головне, показати, що ви ставитеся до нього з повагою, цінуйте його розум і захоплення, доведіть, що вам близькі його інтереси.
Как вернуть мужа

Чоловік пішов до іншої жінки

Поява коханки також може стати серйозною причинного для розлучення з дружиною. Повернути чоловіка може бути набагато складніше, тому що у сосунках тепер замішана ще одна зацікавлена людина.
Психологи радять у цій ситуації заспокоїтися і поміркувати, чи дійсно вам потрібен чоловік, що здатний завдати такий біль. Якщо любов не охолола, і ви готові пробачити зраду партнера, почекайте. Можливо, коли його хвиля закоханості впаде, він почне помічати недоліки своєї нової пасії. На її фоні ви повинні виглядати набагато привабливішою і сексуальнішою, щоб повернути любов і пристрасть чоловіка.
Как вернуть мужа

Найгрубіші помилки жінок при розлученні

Деякі вчинки дружин можуть ще більше погіршити ситуацію, до них відносяться:
  • часті смс і надзвонювання
  • істерики і загрози покінчити життя самогубством
  • шпигунські витівки: стеження, підслуховування розмов, читання листування
  • постійні негативні думки про те, що відбулося
  • спроби помститися аналогічним способом і повідомити про це чоловіка
  • докори і звинувачення колишнього у всіх своїх бідах

Как вернуть мужа

Як повернути чоловіка після розлучення

Розберіться у собі. Перш ніж намагатися відновити стосунки з колишнім чоловіком, спробуйте зрозуміти, чи дійсно ви хочете це зробити з любові, а не тому, що вам немає за що жити і ви панічно боїтеся самотності. Також дайте відповідь для себе на питання, чи готові ви мінятися заради відновлення сім'ї та займатися саморозвитком. Тільки після цього починайте роботу над помилками. Прогнозувати результат дуже складно, але в будь-якому випадку ваші зусилля підуть вам тільки на користь.

Відпустіть ситуацію. Не потрібно себе мучити, постійно прокручуючи в голові болючу тему. Знайдіть у собі сили прийняти ситуацію, незалежно від її результату. Ваші сльози не змінять того, що сталося, і вже точно не викличуть бажання чоловіка до вас повернутися з жалю.

Займайтеся собою і дітьми. Якщо кинув чоловік, саме час знайти собі хобі, піти в перукарню або записатися у фітнес-клуб. Приділіть увагу дому, дітям, друзям, займіться самоосвітою, щоб відволіктися від похмурих думок. Крім того, постарайтеся оточити себе шанувальниками, але не забувайте тримати з ними дистанцію.

Будьте самодостатньою. Продовжуйте підтримувати контакт з чоловіком, при цьому в спілкуванні з колишнім намагайтеся триматися гідно, не згадувати кожен раз про розрив і не дорікати його в цьому. Навпаки, підтримуйте розмову і вислуховуйте претензії, як би вам не було складно це зробити.

Повернути чоловіка дуже важко і далеко не завжди можливо − тільки якщо людина сама захоче піти на поступки. Якщо ви дійсно хочете відновити сосунки в родині, дайте коханому можливість самому все зважити і вирішити. Використовуйте те, що чоловік пішов як поштовх для саморозвитку і можливість зрозуміти і оцінити свою поведінку.

Підготувала Катерина Василенкова