Як повернути чоловіка
Як побороти безсоння без ліків?
Ворожіння на коханого "Суджений мій, ряджений..."
Як правильно медитувати кожен день?
Як боротися з післяпологовою депресією
Як принести чоловікові задоволення: три простих поради
Досі незаміжня: чому?
Чому чоловіки зраджують
Чоловік запросив вас на побачення, і ви чудово провели час. Але ні першого, ні наступного дня залицяльник так і не передзвонив! Чому він не дзвонить?

Свидание

Чоловік запросив вас на побачення, знайомство пройшло чудово спілкувалися на різні теми, сміялися і попрощалися дуже задоволені одне одним. Але ні першого, ні наступного дня залицяльник так і не передзвонив! Спочатку впевненість ще міцна телефон задзвонить з хвилини на хвилину.

Потім ми починаємо себе втішати і переконувати, що у нього щось сталося і він, вирішивши проблеми, все ж знайде спосіб зв'язатися. Можливо, він просто не любить говорити по телефону або має намір спочатку отримати зарплату, а потім подзвонити, щоб призначити наступне побачення.

Чому він не дзвонить? Відповідь на це питання хвилює багатьох жінок, у цій статті ми перерахуємо головні причини, через які чоловік не робить довгоочікуваний дзвінок.

Женщина с телефоном

Може, у чоловіка, справді, сталося щось несподіване:

  • Втратив свій номер телефону.
  • Втратив свій мобільний телефон.
  • Знаходиться поза зоною доступу мобільного зв'язку
  • Дуже завантажений роботою
  • Потрапив до лікарні, або з ним сталася ще якась неприємність.

Насправді, непередбачені обставини можуть бути в житті кожної людини, але дайте собі чесну відповідь: яка їхня ймовірність? Правильно дуже мала.

Чому чоловік не дзвонить

1. У чоловіка немає бажання продовжувати розпочаті стосунки. Можливо, жінка виявилася не в його смаку або відштовхнула якимось висловлюванням, розповіддю чи вчинком. Можливо, також, що чоловік просто вже зайнятий має обраницю, дружину, коханку і не хоче ризикувати стабільністю взаємин.

Якщо чоловік не подзвонив після побачення, можливо, що серйозні і тривалі стосунки з жінкою не входили в його плани вже спочатку, а романтичне спілкування, флірт або бурхливий фінал і було основною і остаточною метою побачення.

2. Невпевненість чоловіка в тому, що жінка не налаштована на продовження стосунків. Неправильно думати, що чоловіки з легкістю сприймають відмову. Кожному з них досить неприємно виявити, що його дзвінку зовсім не раді. Тому, якщо жінка під час останньої розмови або при знайомстві повела себе холодно, ніби неохоче даючи номер телефону, кавалер може вирішити, що він не справив належного враження і дзвонити тепер просто немає сенсу.
3. Досвідчені залицяльники, що добре вивчили жіночу психологію і типові помилки першого побачення, чинять за принципом «чим менше жінку ми любимо, тим більше їй подобаємося», цілеспрямовано і цілком обдумано тягнуть з дзвінком, щоб жінка встигла скучити, а то і зробила перший крок і сама зателефонувала перша. Найчастіше такою поведінкою деякі чоловіки прив'язують до себе наївних жінок і потім успішно ними маніпулюють.
Девушка с телефоном
Якщо чоловік дуже сподобався, а чекати дзвінка немає більше сил і бажання, можна зателефонувати або написати першою, придумавши якийсь відповідний привід. За інтонацією голосу чоловіка і за змістом розмови ви майже точно зможете визначити його настрій щодо продовження і серйозності його намірів.
Якщо ж після дзвінка жінки обранець знову не дзвонить протягом тривалого часу, то він просто добре вихований і не хоче ображати вас прямою відмовою.
Підготувала Мар'яна Чорновіл