Хобі та захоплення які можуть стати бізнесом
Знаки Зодіака: чоловіки в ліжку
Прийшла весна. Худнемо правильно.
Правила прання білизни немовлят
Романтичні ігри для закоханих
Як принести чоловікові задоволення: три простих поради
Як перевірити чоловіка на вірність
Виходимо з режиму святкового стресу для організму: як правильно відновитися після переїдань
Не тільки жінкам, а й чоловікам подобається чути компліменти на свою адресу. Тому не скупіться на похвалу, таке оцінить навіть самовпевнений мачо.

Как доставить мужчине удовольствие: три простых совета

У тому, що спільні інтереси і цінності дуже важливі для сімейної пари, сумнівів немає. Однак фізичну сторону людської природи також ніхто не відміняв - гармонія в сексі є одним з секретів тривалих любовних взаємин.

Якщо чоловік або жінка відчувають незадоволення в ліжку, то незабаром їх спільне життя почне супроводжуватися роздратуванням і сварками, які цілком можуть призвести навіть до розставання. Ось чому кожній жінці необхідно знати, як принести чоловікові задоволення. Ми поділимося трьома простими, але дієвими порадами зі зваблення чоловіка.

Как доставить мужчине удовольствие: три простых совета

1. Перевтілюйтеся для свого чоловіка

Щоб порадувати коханого чоловіка, перш за все здивуєте його позитивними змінами у своїй зовнішності. Перетворіться з повсякденної рутинної Попелюшки в граціозну розкішну принцесу хоча б на один вечір.

Перевтіленнями такого роду є нова зачіска і макіяж, а також красива і спокуслива нижня білизна. Чоловіки просто обожнюють панчохи і підв'язки, поєднання червоного кольору з чорним, мереживні речі з квіточками і милими бантиками. Тому сховайте в шафу зручний домашній одяг у стилі унісекс, а от взуття на шпильці, навпаки, дістаньте. Їх не доведеться довго носити - тільки до ліжка. Однак навіть такого короткого часу буде досить, щоб доставити чоловікові неймовірне естетичне задоволення.

Как доставить мужчине удовольствие: три простых совета

2. Пробудіть в ньому інстинкт мисливця

Не варто швидко гасити світло - дайте чоловікові вдосталь насолодитися видом вашого тіла. Це незрівнянно з відчуттями, коли чоловік дивиться, як ви стоїте за плитою або дошкою для прасування. Однак навіть якщо у вас в руках пилосос або швабра, пофантазуйте - пограйте в покоївку, переключившись з побутової хвилі на романтику і еротику.

Поспішати нікуди не потрібно, дозвольте пробудитися звіриним інстинктам за допомогою ласк, дайте можливість мисливцеві вас завоювати в ліжку. Адже який сенс накидатися на жертву, яка і так вже готова до всього.

Как доставить мужчине удовольствие: три простых совета

3. Виконайте бажання коханого

Якщо ви губитеся в здогадах, як спокусити чоловіка, просто запитаєте, чого б йому хотілося. Цілком можливо, що його таємну фантазію можна виконати тут і зараз. Не бійтеся почути відповідь - це може бути зовсім не обов'язково щось надзвичайне. Навіть якщо здається, що завіса таємних бажань чоловіка перед вами відкрита, що не втомлюйтеся цікавитися його перевагами. До них могли додатися нові сексуальні мрії.

Проявляйте живий інтерес не тільки за допомогою слів, а й дій: будьте галасливою, активною і рухомою в любовних іграх. Ідея опинитися в одному ліжку з тигрицею виглядає дуже заманливо.

Не соромтеся реагувати на його ласку і відповідати взаємністю. Бо часом чоловік, сам того не знаючи, проробляє з партнеркою те, що йому самому принесло б насолоду. Приміром, якщо коханий покусує ваше вушко, дозвольте йому випробувати ті ж відчуття. Не тільки жінкам, а й чоловікам подобається чути компліменти на свою адресу. Тому не скупіться на похвалу і заохочення, їх оцінить навіть самовпевнений мачо.

Використовуючи наші рекомендації щодо того, як спокусити чоловіка, ви постанете перед чоловіком у зовсім новому світлі. Не встигнете озирнутися, як опинитеся в ліжку з схвильованим партнером, який буде зачарований і натхненний вашим зовнішнім виглядом і готовністю на нові романтичні подвиги.

Підготувала Катерина Василенкова