Курортний роман: переваги та недоліки
Ритуали турботи про себе
Конверт або ковдра: в чому виписувати малюка
Вітаміни: Ключ до Здоров'я та Енергії
Якщо чоловік не дарує подарунків
Ворожіння на коханого "Суджений мій, ряджений..."
Чи варто вірити в гороскопи сумісності
Як може допомогти консультант з лактації
Серед нас є як ті, хто свято вірить у сумісність за знаками Зодіаку в любовних стосунках, так і люди, що піддають сумніву будь-які прогнози астрологів.

Стоит ли верить гороскопам о совместимости

На читання гороскопів людей найчастіше штовхає цікавість - багатьом цікаво дізнатися, що ж їх чекає в майбутньому. Але якщо передбачення на кожен день прослуховуються мигцем по дорозі на роботу, то до гороскопів про сумісність знаків ставлення людей набагато серйозніше.

Пояснюється такий інтерес бажанням дізнатися, який партнер більше підходить для серйозних відносин, а з якою людиною не варто сподіватися на спільне сімейне щастя.

Протягом багатьох століть астрологи спостерігали за тим, як впливає дата народження характер людини та її ставлення до партнера. Так були зібрані досвід і знання, які були покладені в основу любовних гороскопів. До цих пір в деяких країнах (наприклад, в Індії) жоден шлюб не укладається без складання астропрогнозу на майбутнє.

Стоит ли верить гороскопам о совместимости

Чи вірити гороскопам сумісності

Серед нас є як ті, хто свято вірить у сумісність за знаками Зодіаку в любовних стосунках, так і люди, що піддають сумніву будь-які прогнози астрологів. Тому питання, чи варто вірити гороскопам про сумісність, сьогодні дуже актуальне і є темою багатьох обговорень.

Однозначно відповісти на нього дуже складно, адже якщо людина буде прислухатися тільки до зірок, а не до власних спостережень і почуттів - це вже точно ні до чого доброго не приведе. З іншого боку, абсолютно заперечувати поради астрологів також не варто, адже любовна характеристика знака Зодіаку може багато розповісти про людину.

Стоит ли верить гороскопам о совместимости

Яким гороскопам можна вірити

Не всім прогнозам можна однаково довіряти: для створення любовного прогнозу необхідно враховувати не тільки дату, але й точний час і місце народження чоловіка і жінки. Відсутність або неточність даних можуть істотно спотворити гороскоп.

Це означає, що навряд чи потрібно ставитися серйозно до пророкувань в ранковій газеті, яку ви читаєте щодня. Фахівці радять дізнаватися всю корисну інформацію тільки у професійного астролога.

Але якщо такої можливості немає, ви можете порівняти кілька гороскопів на різних інтернет-ресурсах, щоб скласти загальне уявлення про те, що чекає вашу пару в майбутньому.

Стоит ли верить гороскопам о совместимости

Наскільки важлива сумісність гороскопів у коханні

Якщо подивитися на багато сімей, знаючи знаки Зодіаку чоловіка і дружини, і на те, як склалося їхнє спільне життя, можна знайти однозначне підтвердження любовним гороскопам. Проте доля може скластися і з точністю до навпаки: здавалося б, абсолютно несумісні знаки живуть в гармонії і взаєморозумінні вже багато років.

Крім того, важливо враховувати певну небезпеку впливу гороскопів на наше сприйняття іншої людини. Недовірливі люди, дізнавшись про можливу несумісність в любові, відразу ж починають шукати вади в характері обранця і негативні ознаки розвитку відносин. А це може призвести до недовіри, сумнівам, паніці і навіть розриву.

Навіть якщо в гороскопі буде вказано, що ви з хлопцем або чоловіком, згідно астрології, не можете бути щасливі разом, не варто відразу подавати на розлучення або розходитися. Адже любовні гороскопи сумісності - це лише частина життя, а не інструкція щодо її використання.

Деякі люди вірять всім гороскопам сумісності, інші вважають їх нісенітницею і навіть не читають. Не потрібно сліпо слідувати гороскопам - вони теж можуть помилятися. Якщо ви любите свого обранця, а він - вас, ніякі гороскопи сумісності вам не потрібні.

Підготувала Катерина Василенкова