Переваги та недоліки спільного сну з малюком
Донор сперми: список стандартних вимог.
Ворожіння на коханого "Суджений мій, ряджений..."
Як перестати жити від зарплати до зарплати
Романтичні ігри для закоханих
Конверт або ковдра: в чому виписувати малюка
Маммопластика і можливість годування грудьми
Система прибирання fly lady. Основні принципи
Існує кілька способів залучення любові у своє життя за допомогою так званих афірмацій, пcихологічних методів і енергії фен-шуй.

Деякі дівчата, що втомились на самоті проводити вечори в очікуванні свого судженого, намагаються знайти засоби, що дозволяють прискорити цю подію.

Існує кілька способів залучення любові у своє життя за допомогою так званих афірмацій, психологічних методів і енергії фен-шуй.

Афірмації для кохання

У силі позитивного мислення впевнені багато відомих психологи. Тому, якщо ви намагаєтеся залучити любов у своє життя, не втомлювався повторювати кілька аффирмаций:

  • Я коханана і постійно висловлюю любов
  • Я випромінюю любов весь час
  • Любов легко приходить у моє життя
  • Віддаючи любов, я отримую більше любові
  • Я люблю все, що оточує мене і зустрічається на моєму шляху

Качки-мандаринки

Качка-мандаринка - один з головних талісманів фен-шуй, який допомагає привернути й утримати любов. Качки-мандаринки в природі завжди тримаються разом, літають парами і проявляють ніжну турботу один до одного, що саме по собі символічно. Відданості і взаємності цих пташок можна тільи позаздрити.

Якщо у вашому будинку оселилася пара качечок-мандаринок (з магазину фен шуй, зрозуміло), скоро ви зустрінете справжне кохання.

Червона нижня білизна

Щоб привернути любов, порадуйте себе шопігом - купіть нижню білизну червоного кольору. За твердженнями психологів, роблячи покупки, ми приносимо в наше життя позитивний настрій, а придбання нижньої білизни символізує внутрішню готовність до сексуальних взаємин, у свою чергу червоний колір привертає любов

Танець любові

Музика чинить потужний вплив на наш психологічний і фізичний стан. Якщо ви хочете зустріти справжнє кохання, слухайте пристрасні латиноамериканські пісні. А ще краще, запишіться на латиноамериканські танці і вчіться танцювати запальну сальсу, меренге і кумбію.

Генеральне прибирання

Зробіть у будинку генеральне прибирання. Позбавтеся від старих речей, розберіться в шафах, протріть пил. Сміття - це негативна енергія, яка заважає любові прийти у ваш будинок. І ще, запам'ятайте: під час прибирання у вас має бути гарний настрій, тільки в цьому випадку енергія любові буде на вашому боці.

Позбавтеся від кактусів!

Фахівці з фен-шуй впевнені, що всі предмети з гострими кутами негативно впливають на наше особисте життя. Тому для залучення любові у ваше житло пом'якшіть кути приміщення круглими і овальними предметами. І головне, позбудьтеся всіх кактусів! Ця колюча рослина - головний ворог в особистому житті!

За особистим замовленням

Візьміть зошит і ручку і складіть чіткий опис «свого» чоловіка. Уявіть, як він буде виглядати, чим займатися, його захоплення тощо. Психологи запевняють, що чим докладніше ви опишете чоловіка своєї мрії, тим більше у вас шансів зустріти людину, з якою ви будете щасливою.

Підготувала Мар'яна Чорновіл