Романтичні ігри для закоханих
Онлайн шопінг. Як не потрапити на шахраїв
Курортний роман: переваги та недоліки
Як може допомогти консультант з лактації
Як зізнатись чоловіку в коханні
10 правил молодої мами: як в декреті встигати усе
Ворожіння на коханого "Суджений мій, ряджений..."
Найромантичніші фільми останніх років
Багатоквартирні будинки часто мають спеціально обладнане приміщення, де мами після прогулянок можуть залишати дитячий транспорт.
Где хранить детскую коляску

 
З появою в сім'ї дитини дім поступово наповнюється безліччю зручних і потрібних речей для догляду за малюком. Молоді батьки поспішають купити дитячий візочок, ліжечко, повивальний столик, стільчик для годування і ходунці.
 
Однак деякі з цих речей займають доволі багато місця. Наприклад, для власників малогабаритних квартир питання, де тримати дитячий візочок, може стояти дуже гостро. У нас є кілька корисних порад для батьків, як вийти з цієї проблеми.  
 
Где хранить детскую коляску

Візочна кімната

У сучасних новобудовах для молодих сімей передбачені й такі засоби комфорту, як кімната для зберігання дитячих візочків. Багатоквартирні будинки часто мають спеціально обладнане приміщення − «парковання», у якому мами після прогулянок можуть залишати дитячий транспорт. Це один з найкращих варіантів, де зберігати візочок дитини.

Гараж

Це приміщення також може бути зручним для зберігання дитячого візка, але тільки за умови, що гараж знаходиться неподалік від вашого житла. Наприклад, господарі приватних будинків можуть запросто залишити візочок в гаражі, поставити його в сараї або під навісом. Мешканці багатоповерхівок навпаки не завжди мають власний гараж, який знаходиться в них на подвір'ї.
 
Где хранить детскую коляску
 

Багажник автомобіля

Не дуже зручний спосіб зберігання дитячого візка, проте має право на життя. Розкладний засіб пересування без зусиль поміщається в багажнику машини, що стоїть біля будинку. Але будьте готові до того, що разом з брудом з вулиці до вашого автомобіля потрапить і сирість. До того ж кожен раз складати і розкладати візочок з немовлям на руках дуже незручно.

Під'їзд і сходовий майданчик

Дуже практичний варіант, адже візок завжди поруч, не потрібно терпіти сирість та бруд в машині. Водночас, не найбезпечніший варіант, бо таке сусідство може не сподобатися вашим співмешканцям, ба більше, якщо мова йде про тісну багатоповерхівку, де особливо ніде розвернутися. 
 
Крім того, хулігани можуть кидати всередину недопалки і лушпиння від насіння, злодії – просто поцупити, а кішки − облаштувати в ній спальне місце. Тому кожен раз після прогулянки намагайтеся накривати дитячий транспорт і пристібати за допомогою ланцюжка чи троса до батареї або перил.
 
Где хранить детскую коляску

Балкон

Якщо у вас маленька квартира, але є балкон, використовуйте цей простір. Проте в такому випадку доведеться мити колеса щоразу після прогулянки, аби бруд не розносився по всіх кімнатах. Балкон може виконувати подвійну функцію: це не тільки місце зберігання візка, але й добре провітрюване приміщення, яке ідеально підходить для денного сну прямо в дитячому транспорті.

Передпокій або кімната

Трапляється так, що сім'ї не підходить жоден з вище перелічених варіантів, тому єдиним місцем для зберігання візочка стають житлова кімната або передпокій. Якщо коридор в квартирі надто вузький, краще задуматися про покупку складаної моделі візка. Однак пам'ятайте, що мити колеса доведеться так само, як і у випадку з балконом. Особливо, якщо дитина вже навчилася повзати по підлозі.  
 
Як зберігати дитячий візочок залежить від того, наскільки пристосовані для цього будинок або квартира. Просторий балкон або передпокій, кімната для візочків чи прямо в під'їзді, порядні сусіди і система охорони − все це дозволяє мамам вибирати найбільш зручний варіант, де тримати візочок.