Романтичні ігри для закоханих
Як почати нове життя
Як перестати жити від зарплати до зарплати
Як розлюбити одруженого чоловіка
Як вибрати одяг для мами-годувальниці
Які фрукти можна вживати мамі-годувальниці
Як зізнатись чоловіку в коханні
Онлайн шопінг. Як не потрапити на шахраїв
Вільній дівчині без курортного роману не обійтися ніяк, адже це ще одна можливість почути компліменти на свою адресу, отримати увагу кавалера.

Курортный роман: плюсы и минусы

У передчутті відпустки багато жінок сідають на дієти або починають займатися спортом, оновлюють гардероб і вибирають місце для проведення найкращих моментів літнього відпочинку.

Квитки куплені, валізи зібрані − і ви, прекрасна і вільна жінка, що готова до нових пригод і вражень, будь то нова країна, екзотична кухня або курортний роман.

Вільній дівчині без курортного роману не обійтися ніяк, адже це ще одна можливість почути компліменти на свою адресу, отримати увагу кавалера і прогулятися з ним під місяцем на березі океану − все як у казці з дитинства.

Однак не завжди подібні мрії можуть виявитися такими нешкідливими. Давайте розберемося, добре це чи погано − роман у відпустці, розглянемо його основні переваги та недоліки.

Курортный роман: плюсы и минусы

Переваги курортного роману

Щастя. Відпустка − це період, який допомагає побороти депресію, адже ви відпускаєте всі свої проблеми і клопоти, стаєте по-справжньому щасливою людиною. У новому середовищі, з новими людьми це зробити ще простіше, особливо, коли ви відчуваєте увагу привабливого чоловіка. Цей прекрасний стан може тривати і після завершення відпустки.
Підняття самооцінки. Цей факт певною мірою відноситься до першого пункту, однак, все-таки заслуговує окремої уваги. Адже представниці прекрасної статі так влаштовані, що без залицянь з боку чоловіків починають сумніватися у собі. Сам курортний роман, а також спогади про нього протягом всього року можуть позитивно на це вплинути.
Нові відчуття і досвід. Навіть якщо у вас є хлопець або чоловік, іноді хочеться спробувати і відчути щось новеньке. Під час відпочинку можна дозволити собі все, чого тільки душа забажає, реалізувати найпотаємніші фантазії, не побоюючись, що хтось про це дізнається.
Любов. Так, хоч і дуже рідко, але трапляються курортні романи з продовженням, які можуть перерости в серйозні стосунки і навіть шлюб. Хто знає, можливо, ваш роман і не закінчиться в останній день відпустки.
Нова роль. Ви можете бути собою або приміряти маску − це вже вирішувати вам. Але курортний роман може стати чудовою сценою для бажаної ролі − скажімо, королеви чи відчайдушної панянки.
Курортный роман: плюсы и минусы

Недоліки курортного роману

Вагітність або венеричні захворювання. Не забувайте про свою безпеку − користуйтеся контрацептивами та дезінфікуючими засобами, щоб уникнути подібних неприємностей на відпочинку.
Жертва обману. На жаль, вас можуть використовувати для своїх корисливих цілей, тому будьте пильні і обережні.
Любов. Любов можна віднести і до мінусів курортного роману. Величезною проблемою можуть виявитися невзаємні почуття − з вашого боку або з боку нового знайомого, адже нерозділене почуття змушує людей страждати.
У випадку, якщо взаємністю не відповідають вам, знайдіть в цьому позитивні моменти − після відпочинку ваше пригода стане лише спогадом, ви поїдете в інше місто, де зустрітися з курортним кавалером буде майже неможливо. Якщо ж об'єктом любові стали ви, уникайте зустрічей − не залишайте адреси та інших своїх контактів.
Як бачите, переваг курортного роману значно більше. Будьте обережні, і тоді ваша відпустка подарує незабутні позитивні та яскраві емоції, а також заряд життєвих сил на весь рік − до наступного курортного роману!
Підготувала Катерина Василенкова