Виходимо з режиму святкового стресу для організму: як правильно відновитися після переїдань
10 найкращих місць для знайомства з чоловіком
Скільки спить малюк. Причини поганого сну немовлят
Найромантичніші фільми останніх років
Якщо чоловік не дарує подарунків
Вітаміни: Ключ до Здоров'я та Енергії
Романтичні ігри для закоханих
Інтернет-знайомства. Правила віртуального побачення
Вільній дівчині без курортного роману не обійтися ніяк, адже це ще одна можливість почути компліменти на свою адресу, отримати увагу кавалера.

Курортный роман: плюсы и минусы

У передчутті відпустки багато жінок сідають на дієти або починають займатися спортом, оновлюють гардероб і вибирають місце для проведення найкращих моментів літнього відпочинку.

Квитки куплені, валізи зібрані − і ви, прекрасна і вільна жінка, що готова до нових пригод і вражень, будь то нова країна, екзотична кухня або курортний роман.

Вільній дівчині без курортного роману не обійтися ніяк, адже це ще одна можливість почути компліменти на свою адресу, отримати увагу кавалера і прогулятися з ним під місяцем на березі океану − все як у казці з дитинства.

Однак не завжди подібні мрії можуть виявитися такими нешкідливими. Давайте розберемося, добре це чи погано − роман у відпустці, розглянемо його основні переваги та недоліки.

Курортный роман: плюсы и минусы

Переваги курортного роману

Щастя. Відпустка − це період, який допомагає побороти депресію, адже ви відпускаєте всі свої проблеми і клопоти, стаєте по-справжньому щасливою людиною. У новому середовищі, з новими людьми це зробити ще простіше, особливо, коли ви відчуваєте увагу привабливого чоловіка. Цей прекрасний стан може тривати і після завершення відпустки.
Підняття самооцінки. Цей факт певною мірою відноситься до першого пункту, однак, все-таки заслуговує окремої уваги. Адже представниці прекрасної статі так влаштовані, що без залицянь з боку чоловіків починають сумніватися у собі. Сам курортний роман, а також спогади про нього протягом всього року можуть позитивно на це вплинути.
Нові відчуття і досвід. Навіть якщо у вас є хлопець або чоловік, іноді хочеться спробувати і відчути щось новеньке. Під час відпочинку можна дозволити собі все, чого тільки душа забажає, реалізувати найпотаємніші фантазії, не побоюючись, що хтось про це дізнається.
Любов. Так, хоч і дуже рідко, але трапляються курортні романи з продовженням, які можуть перерости в серйозні стосунки і навіть шлюб. Хто знає, можливо, ваш роман і не закінчиться в останній день відпустки.
Нова роль. Ви можете бути собою або приміряти маску − це вже вирішувати вам. Але курортний роман може стати чудовою сценою для бажаної ролі − скажімо, королеви чи відчайдушної панянки.
Курортный роман: плюсы и минусы

Недоліки курортного роману

Вагітність або венеричні захворювання. Не забувайте про свою безпеку − користуйтеся контрацептивами та дезінфікуючими засобами, щоб уникнути подібних неприємностей на відпочинку.
Жертва обману. На жаль, вас можуть використовувати для своїх корисливих цілей, тому будьте пильні і обережні.
Любов. Любов можна віднести і до мінусів курортного роману. Величезною проблемою можуть виявитися невзаємні почуття − з вашого боку або з боку нового знайомого, адже нерозділене почуття змушує людей страждати.
У випадку, якщо взаємністю не відповідають вам, знайдіть в цьому позитивні моменти − після відпочинку ваше пригода стане лише спогадом, ви поїдете в інше місто, де зустрітися з курортним кавалером буде майже неможливо. Якщо ж об'єктом любові стали ви, уникайте зустрічей − не залишайте адреси та інших своїх контактів.
Як бачите, переваг курортного роману значно більше. Будьте обережні, і тоді ваша відпустка подарує незабутні позитивні та яскраві емоції, а також заряд життєвих сил на весь рік − до наступного курортного роману!
Підготувала Катерина Василенкова