Як обрати ідеальну роботу
Як розлюбити одруженого чоловіка
Як може допомогти консультант з лактації
Прокрастинація - чому ми відкладаємо важливі речі на потім та як з цим боротися
Як принести любов у своє життя
Що подарувати чоловікові на День святого Валентина
Переваги та недоліки спільного сну з малюком
Як почати нове життя
Представлений список з десяти місць для знайомства допоможе вам скласти ефективний маршрут пошуку своєї другої половинки.

10 лучших мест для знакомства с мужчиной

Ті дівчата, які поки не знайшли свого коханого і єдиного, зазвичай, не сидять, склавши руки. Потенційні наречені замислюються про те, де їм краще познайомитися з чоловіком, який в перспективі стане вірним і надійним чоловіком.

Якщо ви одна з таких дівчат, вам, напевно, буде цікаво почитати список кращих місць для вдалих знайомств. Але перед цим переконайтеся, що ви дійсно готові впустити у своє серце нову людину. Будьте привітні й відкриті для співрозмовника, ведіть себе невимушено − і тоді удача вам обов'язково посміхнеться.

10 лучших мест для знакомства с мужчиной

10 найкращих місць для знайомства з чоловіком

1. Навчальні заклади. Якщо ви ще студентка або отримуєте другу вищу - чому б не придивитися до одногрупників і сусідам по гуртожитку? Не турбуйтеся про вік: у будь-якому навчальному закладі є старші хлопці, а також викладачі та інші співробітники вузу.

2. Робота. Заводьте дружні стосунки у себе на роботі, не обмежуючись тільки колом колег. Використовуйте службове становище для знайомства з чоловіками - клієнтами, партнерами, постачальниками тощо. Не соромтеся бути ініціативною і цікавою.

3. Інтернет. У мережі можна знайти кого завгодно, навіть свого майбутнього чоловіка. Для цього активно використовуйте блоги, соцмережі, сайти знайомств, аукціони побачень і тематичні форуми. Малоймовірно, що на форумі про кіно або «залізо» ви натрапите на любителя сексу на одну ніч. А ось з сайтами знайомств варто бути обережнішою - доведеться навчитися «фільтрувати» збоченців і донжуанів.

10 лучших мест для знакомства с мужчиной

4. Супермаркет. Хороше місце для знайомства з чоловіком. Рекомендується відправлятися за покупками раннім вечором - після роботи в магазин приходять не тільки жінки, а й багато представників сильної статі. Щоб зав'язати розмову, зверніться до хлопця за допомогою. Наприклад, попросіть дістати товар з верхньої полиці.

5. Вечірки з друзями. У великій компанії точно знайдеться симпатичний хлопець, який захоче запросити вас на танець чи просто поговорити за коктейлем. А якщо це вечірка з нагоди чийогось весілля, то Амур точно буде на вашому боці.

6. Навчальні курси та клуби за інтересами. Якщо у вас є вільний час вечорами, ви можете проводити його з користю - на мовних курсах, заняттях з веб-дизайну або водіння. Вдосталь поспілкуватися можна в різного роду дискусійних клубах. Використовуйте свої захоплення як привід для знайомства з однодумцями, відвідуючи сходки колекціонерів або книголюбів.

10 лучших мест для знакомства с мужчиной

7. Спортивні секції. Найбільш популярні та ефективні з точки зору знайомств - тренування у фітнес-клубах або заняття парними танцями. Але врахуйте, що м'язисті красені навряд чи будуть стрибати поруч з вами на аеробіці або розтягуватися на йозі або пілатес. Як правило, вони «водяться» в сусідньому тренажерному залі. У випадку з танцями далеко ходити не доведеться - партнер буде знаходитися більш ніж близько - і ви зможете обмінюватися думками і флюїдами безпосередньо під час танго або повільного вальсу.

8. Ресторани та кафе. Досить поширений спосіб знайомства жінок з чоловіками. Для цього не обов'язково витрачати багато грошей і ходити в найшикарніші заклади. Ви утамуєте відчуття голоду і, можливо, зустрінетеся поглядом з приємним чоловіком за сусіднім столиком. Запитайте в нього, що краще взяти на десерт.

10 лучших мест для знакомства с мужчиной

9. Місця розваг. Більярд, каток, аквапарк та боулінг - чудова можливість об'єднати відпочинок і розвагу із задоволенням від спілкування. Боулінг зручний тим, що працює цілий рік, в будь-яку погоду. Досвідчені гравці тут грають поряд з новачками, тому тут ви можете отримати пораду майстра і легко завести нове знайомство.

10. Подорожі. Туристам зазвичай охоче допомагають знайти шлях і рекомендують відвідати визначні або просто затишні місця міста. Якщо ви відправляєтеся в подорож з групою, то можете познайомитися з великою кількістю чоловіків. Крім того, не мовчіть в залі очікування аеропорту або під час подорожі на поїзді, якщо поряд з вами виявився цікавий чоловік.

Щоб розпрощатися з самотністю раз і назавжди, жінці не завадить знати місця, де можна зустріти вільного чоловіка. Представлений список з десяти місць для знайомства допоможе вам скласти ефективний маршрут пошуку своєї другої половинки.

Підготувала Катерина Василенкова