Як повернути чоловіка
Про що не варто говорити на першому побаченні
Правила прання білизни немовлят
Як вибрати одяг для мами-годувальниці
Як принести чоловікові задоволення: три простих поради
Конверт або ковдра: в чому виписувати малюка
Інтернет-знайомства. Правила віртуального побачення
Як розлюбити одруженого чоловіка
Романтичні гри для двох можуть підняти настрій, розрядити напружену атмосферу після сварки, внести новизну в повсякденні будні.

Ігри для двох - це не змагання в знаннях, уміннях, інтелекті, вправності чи швидкості. У таких забавах зовсім не важливо, хто стане переможцем, а хто програє в суперництві. На перше місце тут виходить процес спілкування, дотику і близькості двох людей.

Романтичні ігри для закоханих чудово підійдуть для побачення, цікавого завершення романтичної вечері або вступу до ночі кохання. Це хороший сценарій для річниці знайомства, Дня святого Валентина чи Дня весілля, а також будь-якого буднього дня, який ви захочете зробити своїм особистим святом.

Романтичні ігри для закоханих

Романтичні ігри можуть підняти настрій, розрядити напружену атмосферу після сварки, внести новизну в повсякденні будні.

Поцілунок за поцілунком

Візьміть гральний кубик. У цій грі кожна грань кубика означає певний вид поцілунків. Наприклад, 1 - поцілунок в губи, 2 - в долоньку, 3 - в щічку, 4 - в шию, 5 - в пупок, 6 - у внутрішню сторону ліктьового згину. По черзі цілуйте один одного, в залежності від того, яке число випало на кубику. Увімкніть свою фантазію, придумайте свої варіанти поцілунків на кожну грань кубика.

Дивимося фільм і цілуємося

Іноді так приємно влаштувати задушевний вечір і подивитися разом з коханою людиною фільм. А якщо поєднати перегляд фільму з романтичною грою, буде весело і цікаво!

Для початку загадайте певну дію героїв фільму. Коли ці дії виконуються на екрані - цілуйтеся. Наприклад, можна загадати такі дії: герої їдять, цілуються, сміються, заходять у приміщення, нецензурно висловлюються тощо. Для одного фільму обмежтеся вибором однієї дії. Наприклад, цілуйтеся тоді, коли на екрані з'являється зброя (ідея чудово підійде для бойовиків і трилерів, чи не так?). А при перегляді іншого фільму, цілуйтеся тоді, коли в кадрі з'являється їжа.

Шоколадна творчість

Напишіть розплавленим шоколадом романтичне слово на тіло партнера. А потім поцілунками намагайтеся стерти напис. Поки ви займаєтеся шоколадною творчістю, завдання другої половинки - відгадати, не підглядаючи, що ви написали на тілі. Потім черга чоловіка порадувати вас своїми шоколадними поцілунками.

Еротика - не еротика

Це копія популярної дитячої гри «їстівне - неїстівне». По черзі кидайте один одному м'ячик, називаючи «еротичні» і «нееротичні» слова. На практиці ви зможете переконатися, що, здавалося б, звичайні слова прямо під час гри несподівано можуть набути еротичного підтексту.

Незнайомці

Домовтеся зустрітися в ресторані і уявіть,що ви тільки познайомилися. Розмовляйте, фліртуйте і дійте відповідно протягом усього вечора, потім вирушайте в більш затишне місце і продовжуйте своє знайомство вже в інтимній атмосфері. Ця гра цікава тим, що під час такої театральної постановки повертаються ті відчуття, які пари відчувають при першій зустрічі.

Сліпий поцілунок

Дуже проста, але в той же час весела гра для закоханої пари, сенс якої полягає в тому, щоб із зав'язаними очима потрапити губами в загадану частину тіла партнера.

Романтичні ігри для закоханих - розвага, гра з метою розпалити еротичні почуття, розважитися, весело провести час, насолодитися товариством одне одного.



Підготувала Мар'яна Чорновіл