Привидение из марли к празднику Хэллоуин
Англійська Хелен Дорон для дітей в Києві
Китайская хохлатая собака и дети
Снеговик своими руками из носков
Школьный ранец: критерии выбора
Мастер-класс: детские шляпы «Щенячий патруль»
Польза супа для ребенка
Праздничные гирлянды: особенности выбора
Якщо ви хочете бачити малюків в якості помічників на весіллі, слід підготувати відповідні наряди для дітей.

Весілля – урочиста подія, яку при залученні маленьких помічників можна перетворити в зворушливе і хвилююча дійство. Якщо ви хочете бачити малюків в якості помічників на весіллі, слід підготувати відповідні наряди для дітей.

Врахуйте, з певними завданнями і виділеною роллю на святі впораються тільки діти у віці від чотирьох років. 

Обов'язково проведіть попередню репетицію з дітьми, щоб під час церемонії вони не злякалися і в результаті не розгубилися. 

Як задіяти дітей на весіллі

1. Часто дівчинці дають тримати тацю або подушечку з кільцями, а хлопчикові –букет квітів. Також діти можуть нести фату або шлейф сукні.
 
2. Дуже зворушливо виглядають дівчинки з кошиками, наповненими пелюстками, якими обсипають  дорогу перед нареченими. Ця роль на весіллі називається flower girl («квіткова леді»).
 
3. Діти дуже люблять позувати перед фотокамерами, причому виходить це у них дуже природно. Весільні фото з дітьми виходять щирими і позитивними. Так що не зайвим буде залучити маленьких учасників торжества до участі у весільній фотосесії.
 

Як одягнути дітей на весілля

1. Для дівчаток правильним буде купити дитячі сукні світлих пастельних відтінків, що нагадують вбрання нареченої.
 
2. Для маленьких джентльменів ідеальним рішенням буде класичний костюм з краваткою, шийною хусткою або метеликом, підтяжками. Якщо на вулиці жарко, замість піджака можна купити жилет або обійтися просто брюками і сорочкою.
 
3. Якщо весілля оформлене в певній кольоровій гамі, краще вибирати для дівчаток сукні з контрастною обробкою, а для хлопчиків – сорочки відповідних відтінків. Дуже гарно виглядають також варіанти, які перегукуються з нарядами свідків або молодят. Зараз також активно впроваджуються етнічні мотиви і вишивка.
 
4. Дітей можна вдягнути в мініатюрні копії вбрання нареченого і нареченої.
 

 
5. Костюми янголят – ще один оригінальний варіант наряду для дітей на весілля. 
 
6. Одне з головних правил – дитина повинна залишатися дитиною, тому перебір з аксесуарами або макіяж – зайва міра.
 
7. Особливу урочистість образу надає зачіска. Можна обмежитися легкими локонами, а можна створити цікаве плетіння, доповнивши його штучними квітами, обручем або стрічкою.
 
8. Хлопчика досить буде акуратно зачесати або зробити легку укладку.
 
Безперечно, підготовка до урочистої події за участю дітей вимагає чималих сил, часу і матеріальних витрат. Але воно того варте, адже діти – прикраса будь-якого свята, а тим паче, якщо мова йде про створення нової сім'ї.
 
Підготувала Мар'яна Чорновіл