УЗИ детям: частые вопросы родителей
Поделка из одноразовых тарелок «Сова»
Как выбрать детские санки
Как правильно выбрать детскую мотоэкипировку
Как выбрать детские ортопедические стельки
Радиоуправляемые машины Team Magic
Стенди та наліпки для оформлення кабінетів у школі
Пироги c фруктовой и ягодной начинкой на праздник
Маленькі дівчатка люблять вдягатися по-модному, тому їм хочеться виглядати красиво навіть у шкільному одязі.

Дуже важливим у вихованні дитини, а особливо дівчинки, є естетичний момент. Смакові переваги в одязі формується з раннього віку, також як тяжіння до певного стилю, незважаючи на те, що вибір залишається все ж за батьками.

У даній статті ми постаралися зібрати основні поради та рекомендації щодо вибору шкільного одягу для дівчинки.

Маленькі дівчатка люблять вдягатися по-модному, тому їм хочеться виглядати красиво навіть у шкільному одязі. Завдання батьків – купити шкільну форму для дівчинки, але постаратися урізноманітнити учнівський гардероб. Важливо, щоб дитина відчувала свою індивідуальність, але при цьому зовнішній вигляд не виходив за встановлені рамки.

Зараз практично кожен інтернет магазин одягу для дітей пропонує широкий асортимент шкільного гардеробу, що істотно полегшує завдання батьків. Рекомендуємо скористатися послугами інтернет магазину дитячих товарів TIMBO, значно заощадити і відчути на собі всі переваги онлайн шопінгу.

Як вибрати шкільний одяг для дівчинки

1. Водолазки і блузки для дівчаток дозволять експериментувати з образами, якщо купити школярці сарафан, спідницю і брюки з жакетом. Якщо необхідний піджак, то він повинен бути з того ж матеріалу, що спідниця або штани.
2. Вибираючи спідницю, віддайте перевагу складці, – дівчаткам так буде простіше рухатися. Зверніть увагу на плісування – красиво і модно, і проблема з щоденним прасуванням відпаде.
3. Витримані в стилі сукні з спідницею-кльош або спідницею-плісе, сукні-сарафани в різних інтерпретаціях можуть задовольнити, як смаки маленьких модниць і їхніх батьків, так і шкільні вимоги до одягу.
4. Якщо шкільний одяг може коливатися в допустимих межах ділового стилю, то для різноманітності гардеробу добре підійде трикотажна кофта або джемпер для дівчинки, особливо в холодну пору року.
5. Відповідним кольором для школи є чорний, сірий, бордовий, темно-синій або темно-зелений. З візерунків гармонійно виглядатиме шотландська клітинка або непомітна смужка.

Як прикрасити шкільний одяг дівчинки

Підберіть маленькій модниці аксесуари, які трохи розбавлять звичайний шкільний наряд і додадуть йому індивідуальність: шовкову хустку, краватку, пасок, прикраси для волос, колготки.
Можна приколоти на піджак красиву брошку, яка надасть діловому стилю оригінальність і витонченість.
Однак не зловживайте яскравими кольорами аксесуарів і декоративними елементами (воланами, хитромудрими бантами, пряжками тощо).
Якщо ваша дитина залишається на групу подовженого дня, то їй необхідно мати набір речей, які кардинально відрізняються від шкільної форми, щоб школярка могла відчути, що офіційна частина занять завершена, і тепер нарешті можна розслабитися.

Підготувала Мар'яна Чорновіл