Система крепления автокресел ISOFIX: плюсы и минусы
Мастер-класс: шорты-бермуды своими руками
Детские театры Киева: куда пойти с ребенком
День рождения в стиле индейцев
Платье с сердцем для маленькой девочки
Отдых с подростком: советы родителям
Особенности выбора пальто для девочки
Как размягчить пластилин Play-doh
В арт-студії «Ліхтарик» діти можуть відвідати майстер-класи різних напрямків – в поєднанні креативних завдань з пізнанням українських традицій та історії.

У світовій практиці існує безліч теорій щодо виховання та навчання дітей. Але в одному психологи, педагоги та вчені згодні: чим раніше почати займатися творчим розвитком дитини, тим більш вражаючими будуть її творчі здібності та здобутки у майбутньому.

У Києві творчі заняття для дітей вже п’ять років успішно організовує арт-студія «Ліхтарик». Відмінність майстер-класів студії – в поєднанні креативних завдань з пізнанням українських традицій та історії. Маленькі творці можуть відвідати творчі заняття різних напрямків. 

Арт-студія запрошує дітей до світу мистецтва і пропонує майстер-класи, які зацікавлять малюків, розвинуть їхні творчі здібності та забезпечать гарний настрій!

Майстер-класи для дітей від арт-студії «Ліхтарик»

1. Гончарство. Під керівництвом досвідченого майстра діти вчаться працювати з глиною, опановують роботу на гончарному колі та створюють вироби: посуд або фігурку. Майстер-клас з гончарства розвиває дрібну моторику рук та образове мислення.

2. Живопис. На майстер-класах маленькі художники зможуть опанувати різні техніки живопису: олійний, акварельний, пастельний та навіть кавовий. А на окремому курсі діти можуть глибше вивчити окремі жанри: портрет, натюрморт, пейзаж та імпровізацію.

3. Історія мистецтв для дітей. На таких заняттях дітям цікаво та в доступній формі розкажуть про історію, розвиток та становлення європейського мистецтва.

4. Петриківський розпис. На майстер-класі діти вчаться етнічній техніці розпису та пізнають традиції українського орнаменту і його значення.

5. Книжкова ілюстрація для дітей. На занятті дітки вчаться визначати персонажів віршиків, будувати композицію, робити ескізи та малювати повноцінні сюжетні ілюстрації. Унікальний курс книжкової ілюстрації для дітей передбачає розробку та друк повноцінної книги з малюнками юного митця.

6. Мозаїка. Маленькі майстри вчаться унікальній техніці декору та під керівництвом досвідченого вчителя створюють неповторне кольорове оздоблення побутових речей.

7. Писанкарство. Напередодні Пасхи діти навчаються власноруч декорувати головний символ свята - писанку, та пізнають його символічний зміст.

8. Лялька-мотанка. Діти створюють обереги для себе та своєї родини та дізнаються про обрядове значення ляльок-мотанок.

9. Розпис футболок та сумок. На занятті діти опановують розпис на текстильній основі та створюють унікальний дизайн звичних речей.

10. Витинанка. Маленькі творці опановують техніку створення унікальної картини за допомогою паперу та ножиць. Юні творці зможуть на повну проявити свій творчий потенціал, розвинути фантазію та образове мислення.
 

Обрати майстер-клас для вашої дитини можна . Заняття проходять не лише у приміщенні студії. «Ліхтарик» із задоволенням організовує майстер-класи у школах, доповнює захопливою практикою уроки історії, літератури та географії.