Как научить ребенка плавать
Carnilove: особенности и преимущества корма для собак
Куда отправиться на экскурсию с ребенком
Идеи для детской фотосессии
Массаж стоп новорожденному в домашних условиях
Лепим из пластилина паровозик
Осторожно – ребенок решил поиграть в рыцаря
Как оборудовать рабочий уголок для школьника
Методика Хелен Дорон спрямована на опанування англійської мови дітей від 3 місяців до 19 років, формує бездоганну вимову та артикуляцію, логіку та мислення.

Методика Хелен Дорон спрямована на опанування англійської мови дітей віком від 3 місяців до 19 років. Створення особливого підходу до вивчення мови різними віковими категоріями сприяє ефективному зацікавленню та розвитку англійської. Він допомагає вільно опанувати English без граматичних та орфоепічних помилок.

Чому потрібно вивчати англійську ще з дитинства

Як відомо, перед людиною, яка володіє декількома мовами, тобто є поліглотом, відкриваються безліч можливостей та перспектив. Заклавши основи ще з раннього дитинства та доповнивши їх цікавою методикою викладання, діти стають більш комунікабельні, сміливіші, мають розвинену пам’ять та здатні перебороти у собі страх виступати перед аудиторією.

Та все ж, це не єдині причини, які привертають увагу батьків. Зокрема, опанування англійської успішно відобразиться у підлітковому та юнацькому віці, а саме:

  • вступ до вищих навчальних закладів у країні та за її межами;
  • можливість подорожувати, вивчати культуру інших народів та їхні традиції;
  • спілкуватися з носіями іншої мови та національності;
  • участь у міжнародних змаганнях;
  • можливість влаштуватися на роботу за кордоном.

Англійська Хелен Дорон для малюків

Експерти рекомендують займатися розвитком англійської мови не тільки з дітьми середніх та старших класів, але й з малюками. Доведено, вони сприймають та запам’ятовують набагато краще та ефективніше.

Методика Хелен Дорон дозволяє сформувати бездоганну вимову та артикуляцію, логіку та мислення. Фахівці пропонують вивчення розмовної мови, що базується на зрозумілих для дитини предметах: природа, сім’я, продукти, тварини, предмети чи іграшки.

Таким чином, у малюків формується бездоганне мовлення, слух, комунікація у соціальному середовищі, психічне здоров’я та фізичне виховання. Малюки матимуть змогу вивчити до 700 слів протягом одного року. Про переваги методики детально розповідається на сайті центру Англійська Хелен Дорон Рівне.

Основа навчання у методиці Хелен Дорон

Формуються невеликі групи за віковою категорією. Це створює дружню та спокійну атмосферу, яка сприяє ефективному вивченню English. Методика Хелен Дорон використовує захоплюючі та водночас розвиваючі ігри, музику та різноманітні види творчої діяльності, щоб зацікавити дітей до вивчення англійської мови.

Зіткнувшись із незнайомими словами, викладачі, задля кращого розуміння, супроводжують їх зрозумілою мімікою, жестами чи картинками.