Какие витамины необходимы детям
Как заинтересовать ребенка изучением немецкого языка
Оригинальная гирлянда «Сердечки»
Как выбрать синтезатор для ребенка
Як правильно допомагати дитині робити домашнє завдання
Аллергия на домашнюю пыль у детей: профилактика, симптомы, лечение
Как научить ребенка есть самостоятельно
Отправляемся на рыбалку с ребенком
«Пори року» для дошкільників із серії «Малятко-розумнятко» від Видавничого дому «Школа» доповнить домашню бібліотеку допитливих читачів.

З дитинства людина намагається пізнати світ, пристосуватися до нього, зрозуміти явища і процеси, які відбуваються навколо. Навіть малята, які ще не відвідують дошкільні освітні заклади, відчувають мінливість природи, її різноманітність та красу.

Як важливо, щоб від початку цього дослідження поряд з малечею йшли батьки, а також пояснювала все незрозуміле якісна література. Пори року для дошкільників із серії «Малятко-розумнятко» від Видавничого дому «Школа» доповнить домашню бібліотеку.

Спостереження за природою

Під час навчання дітей дошкільного та молодшого шкільного віку дуже важливо використовувати наочні матеріали — цей педагогічний принцип сприятиме якісному швидкому засвоєнню інформації та усвідомленню вивченого нового матеріалу.

Доволі часто вчителі стають свідками незнання правильної послідовності місяців та їхніх назв. Поглибити знання про довкілля й підготувати дитину до школи допоможуть:

  • невимушене читання в зручному місці з матусею і татусем;
  • коротенькі віршики про кожен місяць року, які легко б запам’ятовувалися;
  • барвисті малюнки з цікавими деталями тощо.

Пори року для дошкільнят — доступне для дитячого розуміння яскраво оформлене видання для роботи як на уроках, так і вдома з батьками.

Єдність тексту та ілюстрацій в дитячих книжках

Вивчення поезій покращить пам’ять та увагу маляти, під час навчання у дитини формуватиметься любов до Батьківщини України, до рідної мови та культурних надбань своєї землі, а також розуміння відповідності між кожним місяцем та характерним для нього різновидом занять.

Видання «Пори року» серії «Малятко-розумнятко» виготовлене з якісного картону, із заокругленими сторінками, зручного формату, що дозволяє взяти його із собою в подорож або читати під час прогулянок. Художники Сусанна Домбаян і Олена Солодун якнайкраще втілили ідею віршів Наталі Забіли у малюнках, які:

  1. допоможуть простежити описані природні зміни;
  2. створюють асоціації через візуальні образи;
  3. наголошують на характерних особливостях кожного сезону.

В онлайн-книгарні видавництва «Школа» ви можете придбати цікаві розвивальні видання для найменших, ознайомившись з відгуками інших покупців та роздивившись оформлення книжок-картонок. Доступна ціна та вигідні умови доставки й оплати дають можливість швидко вибрати якісну літературу для найменших книголюбів, тож не зволікайте та придбайте книжки для захопливого читання та легкого навчання.