Как мотивировать ребенка читать
Как научить ребенка читать по системе Глена Домана
Юбка своими руками из воздушного шифона для девочки
Комплекс упражнений для школьников
Маскарадная маска Веном своими руками
Развитие ребенка в 11 месяцев
Обзор коляски-трости Capella S-102 (Листья)
Творожно-банановый коктейль
У видавництва «Основи» новинка до свят – дитяча книжка «Диктатор». Це іронічна та розумна казка від Ульфа Старка та Лінди Бондестам.
У видавництва «Основи» з'явилася дуже цікава новинка до свят – дитяча книжка «Диктатор». Це іронічна та розумна казка від Ульфа Старка та Лінди Бондестам. При цьому у повчальній історії «Диктатор» політичний підтекст доволі слабкий і вторинний.
Книжка буде у продажу з 22 грудня, попереднє замовлення можна здійснити все зараз.
Хто має боятися диктатора? Усі.
Хто має втішати диктатора? Усі.
Хто має славити диктатора? Усі.
Головний герой історії – маленький диктатор. Він прокидається і наказує сонцю встати, йде снідати – змушує манну кашу охолонути. Його не можна цілувати без дозволу, навіть тій, яка вкриває перед сном. Він керує всім і всіма. Втім, маленький диктатор ризикує залишитися самотнім, адже не можна змусити інших дружити та любити.
Автор казки – Ульф Старк. Його називаються одним з найвидатніших дитячих письменників Швеції, його книжки стають бестселерами в усьому світі. Секрет в тому, що Ульфу Старку вдається написати про складні дитячі проблеми так, що навіть дорослі розуміють.
Ілюстрації розробила фінська художниця – Лінда Бондестам. Її було двічі номіновано на меморіальну премію імені Астрід Ліндґрен, найвищу нагороду у дитячій літературі.
Грайливі ілюстрації і колажі Лінди Бондестам додають історії наївності та легкої абсурдності, які цілком пасують до несумісності диктаторової пишноти й того, що він усе-таки має ходити до садочку і вкладатися спати.
Чимало словесного та візуального гумору, гадаємо, припадуть до смаку диктаторам колишнім і теперішнім та їхнім батькам. «Диктатор» в українському перекладі виданий за пiдтримки FILI- Finnish Literature Exchange / Ministry of Education and Culture.