Как найти клиентов на массаж на дому
Свадебные нюансы. Что нельзя дарить на свадьбу
Как книги расширяют кругозор
Ячмень на глазу: причины, симптомы, лечение
Как ухаживать за акриловой ванной
Ремонт стиральной машины: на дому или в мастерской?
Как погасить кредит: советы и рекомендации
Как очистить воздух в квартире или доме
У боротьбі з клопами дієві всі способи, починаючи від народних методів і закінчуючи послугами професійних дезінсекторів.
Как избавиться от постельных клопов
 
Деякі шкідливі комахи оселяються в квартирах. У списку небажаних «сусідів» лідирують постільні клопи. Їх можна виявити відразу ж після переїзду або під час ремонту, а також при виявленні укусів на тілі, якщо місцем їхнього проживання стала ваша постіль.
 
Постільні клопи невеликі – від 3 до 8 мм, мають жовте або коричневе забарвлення. Їхні укуси майже не відчутні, однак можуть викликати свербіж і подразнення через певний час. Домашні клопи селяться зазвичай в теплих, позбавлених свіжого повітря і світла куточках житла. Це одні з найбільш неприємних шкідників.
 
Питання, як позбутися від постільних клопів, стоїть гостро перед тими, кому довелося зіткнутися з комахами у себе вдома. 
 
Чем опасны постельные клопы

Як позбутися від постільних клопів

Способи боротьби з клопами застосовуються найрізноманітніш. Це не тільки використання хімікатів, але і народних засобів. Однак щоб вивести постільних клопів раз і назавжди вам потрібен комплексний підхід до проблеми. Важливо враховувати, що швидкому знищенню комах перешкоджає їхня здатність активно розмножуватися і звикати до застосовуваних проти них препаратів.
 
1. Якщо ви вирішили боротися з постільними клопами взимку, майте на увазі, що ці шкідники бояться морозу. Тому є сенс виносити предмети побуту на вулицю і залишати їх там приблизно на добу.
 
2. Екстремально висока літня температура також допоможе вам розправитися з постільними кровожерами. Просто поставте меблі на сонячному місці у дворі. Також ви можете скласти заражені речі в пакет і випрати, виставивши температуру води не менше ніж 50 °C. Однак тільки температурний вплив не принесе відчутних результатів, оскільки які у будинку клопи швидко зможуть відновити популяцію.
 
3. Ще одним варіантом знищення клопів є народні рецепти. Мається на увазі застосування трав'яних зборів (полин, багно, пижмо) з різким запахом, який не переносять ці комахи.
 
Как избавиться от постельных клопов
 
4. Проведіть прибирання будинку із застосуванням пилососа, щоб позбутися від клопів та їхніх яєць на килимах, матрацах, стінах та інших поверхнях. Важливо приділити пильну увагу швам, складкам та краям виробів, а також – пружинній сітці ліжка. Можна застосувати парову обробку – цей метод дозволить знищити клопів.
 
5. Якщо клопи як місце проживання обрали старий диван, то подумайте, чи не простіше позбутися від нього, перш ніж затівати затяжну війну з комахами. Не варто купувати нові предмети меблів до тих пір, поки постільні клопи НЕ будуть знищені повністю.
 
6. Розгляньте в якості однієї зі складових успішної боротьби з комахами в домашніх умовах застосування порошкових і аерозольних інсектицидів. Їх можна використовувати для зональної обробки тріщин і щілин, які так люблять клопи. Попередньо рекомендується видалити з пустот пил і сміття за допомогою пилососа.
 
Якщо постільні клопи не зникнуть, повторну обробку слід проводити через два тижні. Складність полягає в тому, що відшукати всі можливі укриття клопів досить важко, а з захованих яєць можуть з'являтися нові паразити.
 
Как избавиться от постельных клопов
 
7. Щоб позбутися від настирливих клопів, ви можете звернутися за допомогою до професійних дезінсекторів. Вони напевно знають, де оселилися постільні клопи. При цьому потрібно забезпечити безперешкодний доступ до всіх кутків та щілин приміщення.
 
У боротьбі з клопами дієві всі способи, починаючи від народних методів і закінчуючи послугами професійних дезінсекторів. Тільки комплексний підхід дозволить в результаті спокійно насолоджуватися сном, не побоюючись укусів настирливих комах.