Есть ли польза от ортопедических матрасов?
Свадебный букет из фрезий: особенности выбора
Как ухаживать за нарощенными ногтями
Православное Рождество: традиции, обряды и приметы
Фотоэпиляция – эффективный способ удаления волос навсегда
Польза от медового массажа
Работа на дому для женщин: пошив одежды для Барби
Втянутые или плоские соски: причины, лечение, профилактика
Сукня з декольте – сміливий крок впевненої жінки, який в одних ситуаціях буває недоречний, а в інших – вважається еталоном стилю, відвертості і жіночності.

Сукня з декольте – сміливий крок впевненої в собі жінки, який в одних ситуаціях буває недоречний, а в інших – вважається еталоном стилю, відвертості і жіночності.

Навіть скромне декольте далеко не завжди доречне. Не варто одягати сукню з декольте, якщо ви йдете в навчальний заклад, в офіс або на співбесіду, на заходи із суворим дрес-кодом, в лікарню, на похорон, в релігійну організацію. Також навіть дуже красивий наряд з декольте виглядає вульгарно в денний і ранковий час.
Грамотно підібраного образу недостатньо, жіночі сукні з відкритим вирізом від ХАРДІ треба вміти правильно носити. Хода повинна бути природною і легкою, руху рівні і вільні.

Як носити сукню з декольте: 9 порад

1. Сукня з ефектним вирізом не повинна має бути перевантажена деталями. Стрази, бісер, паєтки, рюші в великій кількості будуть здешевлювати наряд. Для створення стильного образу досить зробити ставку на дорогу якісну тканину, цікаву фактуру або незвичний крій.
2. Оголюючи область декольте, слід прикрити інші частини тіла. Довжина міні виглядає вульгарно з поєднанні з відкритим вирізом. Сукня має бути пару сантиметрів вище коліна. А для урочистих випадків ідеально підійде сукня максі з глибоким декольте.
3. Якщо ви вдягли плаття з декольте, інші вирізи неприпустимі. Моделі з вирізами на животі, спині, боках в поєднанні з декольте виглядають зухвало.
4. Декольте має бути естетичним. Непривабливо виглядають груди, які буквально «вивалюються» з сукні. Ліф повинен лише апетитно облягати бюст, підкреслюючи красиву форму, але не виставляти його напоказ. Також мало естетики в зморшках і слабкому тонусі м'язів в зоні декольте. Тому якщо ви не впевнені в ідеальному стані ваших грудей, акцентуйте увагу на іншій частині тіла.
5. Ефектно з декольтованими сукнями виглядають кольє і кулони. Однак, якщо ліф має декор, фактурну тканину або складний фасон, то краще обійтися без прикрас на шиї. Таке плаття доповнять лаконічні сережки.
6. Стилісти відзначають, що декольте не слід поєднувати з сексуальним і провокаційним одягом. Доповнити сукню з відкритим вирізом панчохами в сітку і ботфортами недоречно.
7. При виборі сукні з вирізом, слід подбати про макіяж відкритих областей тіла. За допомогою коректора замаскуйте прищики, веснянки, пігментні плями в області декольте, вирівняйте за допомогою тонального крему колір шкіри, він повинен відповідати кольору шкіри обличчя.
8. Подбайте про вибір відповідного бюстгальтера, який додасть грудям спокусливі форми і привабливий зовнішній вигляд.
9. Декольте може мати різну форму і глибину. Якщо ви вважаєте, що ваша шия недостатньо довга і витончена, придивіться до суконь і топів з овальним декольте. Така форма візуально пом'якшує форми і подовжує шию. Нотки сексуальності в образ привнесе глибокий V-подібний виріз, але в цьому випадку ваші груди повинні бути пружними, а шкіра – гладкою, здоровою. Особливо ефектно пишність грудей підкреслюється квадратним вирізом.