Создаем духи из эфирных масел в домашних условиях
Как научиться говорить «нет»
Мелисса: лечебные свойства и противопоказания
Как можно заработать на вышивке
Сумка «кросс-боди»: что это и как носить
Как правильно регулировать температуру в бойлере Polari
Безопасно ли ходить на парусных яхтах в Киеве
Особенности и преимущества аппаратов для радиоволнового лифтинга
Сукні, що відносяться до розряду вечірніх, одягають для особливо урочистих випадків. Вони покликані перетворити будь-яку жінку в королеву.

Советы по выбору вечернего платья

Сукні, що відносяться до розряду вечірніх, одягають для особливо урочистих випадків. Вони покликані перетворити будь-яку жінку в королеву. Можливо саме тому вечірнє вбрання – невід’ємна складова модних показів і червоних доріжок.

Світський раут, вихід на сцену, весілля кращої подруги – кожен з цих заходів вимагає бездоганного зовнішнього вигляду. Манікюр, зачіска і аксесуари повинні відмінно поєднуватися між собою. Але головний елемент – це, звичайно ж, вишукана вечірня сукня.
Фасони вечірніх суконь різноманітні і відрізняються не тільки матеріалом і кольоровим виконанням, а й наявністю стильних аксесуарів.
Якщо вас цікавить, де вибрати вечірні платя у Львові, то вас буде корисно також дізнатися, як правильно вибрати сукню для особливих виходів.

Советы по выбору вечернего платья

Фасон вечерньої сукні

Першочерговий фактор при покупці будь-якого одягу – жіноча фігура. Вечірня сукня має ідеально сидіти на фігурі, підкреслюючи жіночий силует.
Плечі. Жінкам з широкими плечима краще вибирати наряд з акцентом на талії і подолом, що розширюються донизу. Якщо у вас, навпаки, вузькі плечі і масивний низ, вибирайте плаття із завищеною лінією талії, рюшами і силуетом на зразок «хвоста русалки». Красиві плечі можна гордо розправити і оголити, зробивши вибір на користь сукні без бретелей. Широкі шлейки і шаль підійдуть дамам з гострими незграбними плечима.
Советы по выбору вечернего платья
Декольте. Жінки з пишними формами можуть підкреслити груди й одягтися в довгу вечірню сукню з трикутним декольте. Футболка, розширюється під грудьми, також в особі дівчатам, у яких є проблеми з пресом. Великі руки краще прикрити, а маленькі груди можна візуально збільш за рахунок прикрас на ліфі.
Зріст. Довга сукня з туфлями на шпильці виглядає дуже виграшно, каблук при цьому повинен бути закритий на 2/3. Якщо ви не можете похвалитися високим ростом, то максі-сукні краще не брати. Відкрийте ноги до колін або навіть вище. Мініатюрним дівчатам рекомендується поєднання високої зачіски і вбрання з V-подібним вирізом.
Советы по выбору вечернего платья

Колір вечерньої сукні

Вечірня сукня може бути самих різних кольорів і відтінків, найчастіше це чорний, синій, бежевий, золотистий, червоний, білий або зелений. Дуже свіжо виглядають ніжний персиковий і небесно-блакитний. Вибирайте стримані і насичені кольори, уникаючи кислотних нарядів.
Червоний, чорний і білий втілюють сексуальність, відмінний смак і почуття стилю жінки. Маленьке чорне плаття – універсальний варіант для вечора, який позбавить вас від мук вибору одягу.
Підбирайте вечірнє вбрання, виходячи з дрес-коду заходу. Варто згадати і про деякі вікових рамках. Наприклад, ніжно-рожева сукня підійде для молодої дівчини, але для жінок старше 30 більше доречні сині, зелені, золотисті, світло-сірі відтінки, а також класичний чорний колір.
Советы по выбору вечернего платья

Матеріал для вечірньої сукні

  • Тканина на зразок парчі, атласу, жаккарда допоможе скорегувати складки на тілі, чого не можна сказати про шовк.
  • Дорогі тканини і хутряні елементи додадуть образу розкоші – в такій ошатній сукні ви відчуєте себе королевою вечора.
  • Легкі тканини – шифон, органза і мереживо – зроблять тонкий силует майже невагомим, створять ауру загадковості і романтики.
Як вибрати вечірню сукню? Покладайтеся на власну інтуїцію і наші поради! Приміряйте кілька різних варіантів, що відрізняються фасоном, кольором і довжиною, покрутіться перед дзеркалом. Елегантний вечірній наряд повинен сидіти точно по фігурі і не видавати ваші маленькі «секрети».

Підготувала Мар'яна Чорновіл